UW PARTNER OP HET GEBIED VAN EVENTS, LIVE COMMUNICATIE EN EVENTMARKETING

EVENTBUREAU

Event Creators is hét evenementenbureau voor uw evenementen, live communicatie en eventmarketing. Met onze jarenlange ervaring brengen wij door middel van live communicatie mensen en organisaties in beweging. Opererend vanuit het oosten van het land weten wij door middel van doordachte concepten opdrachtgevers en relevante doelgroepen te verbinden. Wij zijn creators van zakelijk succes. Benieuwd hoe wij voor u zakelijk succes creëren? Kom eens langs voor een gratis consult gesprek en ontdek de mogelijkheden!

Ja, ik wil gratis consult!

DE KRACHT VAN LIVE COMMUNICATIE

Live communicatie is een unieke wijze om aandacht te geven aan uw doelgroep en hen te bereiken. De kracht van live wordt steeds vaker benut om producten te lanceren, problemen op te lossen, verbinding te creëren en om de doelgroep te activeren. 

BEKIJKE HOE LIVE DE OPLOSSING WAS VOOR DELAVAL

Graag denken wij met u mee om uw zakelijke doelstellingen te realiseren door de inzet van events. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van HR-vraagstukken, interne en/of externe problemen, verhogen van naamsbekendheid of het creëren van betrokkenheid.


200+ EVENTS PER JAAR

Meer dan 200 events per jaar die verbinding creëren tussen klant en doelgroep.

40 JAAR ERVARING

Al 40 jaar gaan wij verder dan de verwachting door middel van onze events .

45 VASTE KRACHTEN

Event Creators bestaat uit veel experts, hierdoor kunnen wij schakelen als geen ander.

BENIEUWD HOE WIJ UW EVENT KUNNEN INVULLEN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Zij kan al uw vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement. Bepakt met 9 jaar ervaring denkt ze ook graag met u mee. Altijd op zoek naar spraakmakende concepten. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld