Grootse opening nieuw kantoorpand

De Jong & Laan

 WELKOM THUIS IN ALMELO! 

Een nieuw bedrijfspand, dat moet gevierd worden! De Jong & Laan accountants bracht de vestigingen Almelo en Vriezenveen samen in één gezamenlijk kantoorpand. Het moderne kantoorgebouw dat zich kenmerkt door een inspirerende werkomgeving telt ongeveer tachtig medewerkers. Tijdens een spetterende opening kregen de medewerkers een kijkje op hun nieuwe werkplek. Dit moment van trots deelden zij niet alleen, maar samen met hun familieleden! 

Event Jong en Laan Almelo | Event Creators
Event Jong en Laan Almelo | Event Creators

  

 

Opening Jong en Laan Almelo | Event Creators

PROOST OP HET NIEUWE PAND 

Al rijdend op de A35 zagen de gasten het nieuwe pand van De Jong & Laan reeds staan. Eenmaal aangekomen liepen de gasten over een prachtige oranje loper het nieuwe pand binnen waar zij verwelkomd werden met een heerlijk koud glas prosecco. Een officieel welkomstwoord van de directie opende het event. Tijd om het glas te heffen! Proost op de opening van het nieuwe Jong & Laan bedrijfspand te Almelo! 

 Gedurende de dag genoten de gasten, onder het genot van een borrel en sfeervolle muziek van de DJ, van het nieuwe moderne pand, maar ook van verschillende activiteiten. Uiteraard werd er ook gedacht aan de kids. Zij vermaakten zich onder andere in een sfeervolle kidscorner en sprongen energiek rond op een ontzettend gaaf XL springkussen 

SAMEN GENIETEN 

Na alle inspanning was het tijd voor ontspanning! Er stond de gasten namelijk een heerlijk divers diner te wachten die de koks live voor hen bereidden. Oranje geklede dames kwamen meerdere malen langs met de lekkerste gerechtjes. Knapperige oer-Hollandse patat, heerlijke stukjes sushi, ambachtelijke gehaktballetjes en nog veel meer lekkers kwam voorbij. Om het compleet te maken genoten de gasten van een heerlijk toetje: ambachtelijk ijs uitgeserveerd uit een ijscokar! Wat een heerlijke afsluiting van een memorabele dag! Zeker een herinnering die de gasten nog lang zullen koesteren. 

Event Jong en Laan Almelo | Event Creators
Event Jong en Laan Almelo | Event Creators

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN OPENING?

Meer informatie

Event Creators Adviseurs
WETEN HOE WE VOOR JOU EEN OPENING KUNNEN ORGANISEREN OF HEB JE GEWOON EEN VRAAG?

Vraag het onze Event Adviseurs! Het organiseren van personeelsfeesten kan veel vragen met zich meebrengen. Zij hebben de afgelopen jaren honderden feesten op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk personeelsfeest!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 📧 BERICHT STUREN    📄 DOWNLOAD BROCHURE  

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld