WELKOM THUIS BIJ P&K

OPEN DAG & PERSONEELSFEEST

MAAK KENNIS MET P&K

P&K Kraanbedrijf & Transportservice liet (potentiële) klanten & leveranciers op 6 mei 2023 kennis maken met het logistieke bedrijf uit Enter. Een open huis bood de bezoekers de mogelijkheid om P&K op een andere manier te leren kennen. De gasten konden op eigen gelegenheid een route volgen door het pand waardoor zij een uniek kijkje kregen achter de schermen.

Maar dat is niet alles! Om de medewerkers te bedanken voor de inzet die zij dagelijks in het bedrijf steken, volgde er na de open dag een personeelsfeest. Hoe dit gevierd werd lees je in deze case!

P&K open dag
P&K open dag

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Doorgaans houdt P&K zich bezig met logistieke activiteiten, dit doen zij door het leveren van transportservice en kraanverhuuractiviteiten. Maar wat speelt er af achter de schermen bij dit bedrijf? Daar hebben de bezoekers van het drukbezochte open huis antwoord op gekregen!

Middels gepersonaliseerde bestickerde voetstappen volgden de gasten een route door het unieke en moderne bedrijfspand van het kraanbedrijf. Langs de route werden de bezoekers door middel van 'wist je dat' borden geïnformeerd over verschillende feitjes over het bedrijf. Na de rondleiding konden de gasten genieten van de gezelligheid die de open dag met zich meebracht.

Naast een rondleiding konden de gasten deelnemen aan diverse activiteiten. Zo kregen zij de kans om te racen in een Formule 1 stimulator, konden ze zelf graafmachines en shovels besturen en kregen ze een exclusief kijkje in het kranenpark bestaande uit 34 werk- en voertuigen. Daarnaast konden de kinderen zich helemaal uitleven in een kidscorner met een springkussen en diverse creatieve knutselactiviteiten.

PROOST OP DE P&K FAMILIE!

De avond viel en de deuren van het Enterse kraanbedrijf werden voor de tweede keer deze dag geopend, dit keer voor de medewerkers! De gasten werden bij binnenkomst feestelijk ontvangen met een drankje en een lekkernij. Hierna volgden zij de gepersonaliseerde route door het pand waar ook zij onderweg werden verrast door borden met leuke feitjes over P&K. 

Na de rondleiding kon het feest dan echt beginnen! In een sfeervol ingerichte stretchtent genoten de gasten van heerlijke gerechten uit verschillende foodtrucks terwijl de DJ de ruimte voorziet van sfeervolle muziek. Middels een fotostudio met een green screen kregen de gasten de kans om zichzelf op unieke wijze vast te leggen. 

Een spetterende vuurwerkshow zorgde knallende afsluiting van de avond! Kortom, een onvergetelijke dag vol genot voor de gasten van P&K. Tot de volgende keer! 👋

P&K personeel
AP Support Personeelsfeestje

MEER WETEN OVER DE  PERSONEELSFEESTEN VAN EVENT CREATORS?


MEER INFORMATIE

EVENT ADVISEURS
... OF LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE ADVISEURS!

Maak eens een praatje Luit, Maarten of Desny!

Geen enkel personeelsfeest is hetzelfde, ieder event vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement voor jouw bedrijf en gasten. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie personeelsfeest!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld