Loohuis 30 jaar

30 JAAR LOOHUIS, EEN NIEUW TIJDPERK VOOR LOOGISCH!

Loohuis bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden! Ter ere van dit jubileum werd een gezellig programma voor de medewerkers van Loohuis met partners georganiseerd. Hierbij werd men op een ongedwongen en plezierige manier met elkaar in contact gebracht. Dit jubileum was tevens een uitgelezen kans voor een nieuwe naam. Loohuis werd Loogisch en het evenement stond in het thema van verbondenheid, gezelligheid en trots op de nieuwe naam. Deze elementen kwamen meermaals terug in gedurende de avond waarbij de blauwe loper al voor de gasten uit lag!

30 JAAR GESCHIEDENIS

Trots op de 30 jaar geschiedenis van Loohuis was één van de belangrijkste elementen van het evenement. Vandaar ook de naam: "30 jaar trots op Loohuis". Dit jubileum werd groots gevierd met een feest waarbij naast trots ook verbondenheid en communicatie centraal stonden. Deze elementen kwamen meermaals terug gedurende het zes uur durende programma waarin voor iedere bezoeker wel wat te beleven was.

Lezingenzaal  | Event Creators
kantoor  | Event Creators

EEN DAG VOL TROTS, VERBONDENHEID EN VERRASSINGEN

De gasten, die ontvangen werden op een blauwe loper, konden bij aankomst genieten van een glaasje prosecco en diverse foodcorners met de lekkerste en mooiste gerechten. Voor ieder wat wils!

Na afloop van het avondeten werd afgetrapt met "Loohuis Communiceert. Een gepersonaliseerd programma waarin een dagvoorzitter de gasten meenam langs allerlei items ondersteund door film. Dit werd opgevolgd door het grootste moment van de avond. De onthulling van de nieuwe naam!

Eindelijk was het dan zover. De gasten werden meegenomen naar buiten waar men middels spectaculair entertainment kennis kon maken met de nieuwe naam van Loohuis. Loogisch! De introductie van de nieuwe naam werd gevierd onder het genot van een drankje. De gasten werden in de tussentijd vermaakt door een mindfuck artiest terwijl de nieuwe naam langzamerhand overal tevoorschijn kwam.

Het jubileumfeest en de nieuwe naam werden goed ontvangen. De doelstelling om de medewerkers in een ongedwongen sfeer met elkaar en met de nieuwe naam in contact te brengen kan als geslaagd worden beschouwd!

Team Event Creators | Adviseurs
BENIEUWD HOE WE JOUW JUBILEUM TOT EEN SUCCES MAKEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld