125 JAAR ROYAL SENS

EEN SPECTACULAIR JUBILEUM

MEMORABEL JUBILEUM VOOR ROYAL SENS

125 jaar keihard werken heeft ervoor gezorgd dat Royal Sens van een kleinschalige drukkerij is uitgegroeid tot één van de grootste labelproducenten van Europa. Zo’n fantastisch jubileum moest op een bijzondere manier worden gevierd. Wij verzorgden deze spectaculaire dag met verrassende elementen en dat állemaal op hun hoofdkantoor in Rotterdam. Een spektakel dat in het teken stond van trots, verbinding en ambassadeurschap.

BIJZONDER ONTVANGST

Relaties, medewerkers en hun partners werden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje, waarna het woord was aan cabaretier Jörgen Raymann en burgemeester Aboutaleb. Met lovende woorden werd door hen de nieuwe, innovatieve drukpers onthuld. De ingebruikname van de nieuwe ‘Comexi drukpers’ was hiermee officieel een feit. Directeur Jan Geitenbeek sprak zijn waardering uit en benadrukte hoe trots hij was op wat Royal Sens de afgelopen periode heeft bereikt.

VERRASSEND PROGRAMMA

Na deze mooie woorden werd het Pick & Go buffet geopend. Verspreid over de hal waren foodcorners geopend met heerlijke gerechten voor de gasten. Deze konden worden opgegeten onder het genot van nummers gespeeld door partyband The Pianohouse. De medewerkers van Royal Sens hebben voor het jubileum hun eigen bier gebrouwen. Op deze bierflesjes zat een etiket dat zij zelf gedrukt hebben. Een bijzondere toevoeging aan deze onvergetelijke dag. 

ROYAL SENS PAKT UIT MET DI-RECT

Alsof dit alles nog niet genoeg was, deed Royal Sens er nog een schepje bovenop! Na het diner was het tijd om het volume op te voeren met een spetterend privé concert van de Nederlandse band DI-RECT geheel ondersteund door een verbazingwekkende lichtshow. Waar de avond al niet meer stuk kon, wist Royal Sens haar gasten nogmaals goed te bedanken. Het was een spectaculair jubileum voor in de boeken.

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD OF WE JULLIE IDEEËN OM KUNNEN ZETTEN IN EEN STERK EVENT?

Luit is Event Advisor bij Event Creators. Hij staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053318

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld