EEN JUBILEUMEVENT VOL VERBINDING

RELATIEDAG EN OPEN HUIS

125 JAAR SAMEN TROTS

125 jaar samen trots. Zo een mijlpaal kan niet ongevierd blijven. Daarom organiseerden we in samenwerking met Witzand een volledig jubileum jaar. Aan de hand van ons communicatiemodel Ontrack werd het hele jaar ingevuld met contactmomenten. Live, online of print. Volledig gericht op de doelgroepen met hun doelstellingen. Één van deze contactmomenten was het jubileumevent. Dit moment werd verdeeld in een relatiedag en een open huis.

De opdracht? Creëer een ontmoetingsplek voor betrokkenheid, het laten zien van het diverse aanbod aan bouwmaterialen en het naar voren brengen van de mensen achter Witzand. Het resultaat? Twee te gekke dagen die volledig het Witzand DNA weerspiegelden. Benieuwd hoe we deze opdracht meer dan waarmaakten? Lees het hieronder!

VERBINDING IN OPTIMA FORMA

Zoals in de intro uitgelegd was het creëren van een ontmoetingsplek en het laten zien van de mensen achter Witzand de opdracht. Om deze opdracht te vervullen speelden de medewerkers een grote rol tijdens de events. Zo waren zij gastheer/-dame en verzorgden zij de relaties en potentiële relaties tijdens het event. Een mooi aanknopingspunt om in contact te komen met deze doelgroepen en de verbinding nog sterker te maken. Enkel in één richting stroomde deze verbinding niet. Dit stimuleerde namelijk ook de verbinding tussen werknemer en werkgever waardoor het ambassadeurschap opbloeide. 

Om de gasten tijdens de relatiedag persoonlijk te kunnen benaderen creëerden we een pop-up restaurant. De opdrachtgevers nodigden verschillende gasten uit om een gang te eten in het pop-up restaurant. Tijd om te socializen!

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Het event vond plaats in de bedrijfshal van Witzand en om de productie van Witzand maximaal te laten draaien, hebben we een record aan op- en afbouwtijd gerealiseerd. Een strakke planning, flexibiliteit en een topteam zorgde ervoor dat de werkzaamheden gedurende de werkdagen ongestoord door konden gaan.

WITZAND DNA

Het gehele jubileumevent was doordrongen met Witzand DNA. Een belangrijk aspect dat terug moest komen binnen de events. Van een museum van Witzand hout tot aan een podium gebouwd op twee Witzand vrachtwagens. Niks was ons te gek! Zelfs de barn, dé bedrijfsparel van Witzand, kwam terug in het event. De Barn diende als entree en was een enorme eye catcher. Nee, dat het een jubileum van Witzand was was niet te missen. 

BENIEUWD OF WE JULLIE IDEEËN OM KUNNEN ZETTEN IN EEN STERK EVENT?

Jan Hein staat klaar voor al uw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Jan Hein Droste - Director Business Events  | 085-1053333

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld