PERSONEELSFEEST

BLIJE MEDEWERKERS = ZAKELIJK SUCCES

WAAROM WIL JE EEN PERSONEELSEVENT?

Binnen jouw bedrijf wil je een positieve sfeer, verbinding tussen collega’s en gemotiveerde en gelukkige medewerkers. Personeelsfeesten zijn hierin een onmisbaar element! Investeer daarom in een goed evenement en daarmee in jouw organisatie. Personeelsfeesten kunnen op allerlei verschillende manieren georganiseerd worden, er zijn meer mogelijkheden dan je denkt.

Wij willen jou en je personeel laten stralen, want gelukkige medewerkers zijn de drijfveer van jouw bedrijf of organisatie. Met ons team van meer dan 40 vaste krachten zorgen wij voor een personeelsfeest met alles erop en eraan, van het begin tot het eind. In onze brochure vind je er alles over!

MEER INFORMATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

Bedrijfsfestival Personeelsfeest met Wolter Kroes | Event Creators

HOE CREËER JE RENDEMENT MET EEN PERSONEELSFEEST?

Event Creators realiseert een dag die compleet in het teken staat van je medewerkers. Door middel van een specifieke en gerichte communicatiestrategie benaderen wij alle medewerkers binnen jouw bedrijf op de juiste manier. 

Of je nu één vestiging hebt of honderd, met ons communicatiemodel OnTrack bepalen wij de juiste momenten, de boodschap en het kanaal waarover deze boodschap uitgedragen wordt, om maximale impact bij jouw doelgroep(en) te realiseren. Dit doen wij aan de hand van jouw doelstellingen. Met een personeelsfeest kunnen we blijvende gedragsverandering, verbinding tussen afdelingen/filialen en motivatie creëren! 

Daarnaast wordt met een event het teamgevoel, het geluk of de motivatie van je medewerkers altijd gestimuleerd en dát lever op zowel lange als korte termijn rendement op! 

BENIEUWD WAT JIJ MET EEN PERSONEELSFEEST KUNT CREËREN?

Vraag het onze Event Adviseurs! Het organiseren van personeelsfeesten kan veel vragen met zich meebrengen. Zij hebben de afgelopen jaren honderden feesten op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk personeelsfeest!


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld