YOUNG FARMERS DAY

EEN DAG VOL NIEUWE INZICHTEN EN KENNISSNACKS

In de mooie ambiance van voormalig zendstation Radio Kootwijk ontvingen we begin oktober ruim 500 jonge agrarische ondernemers. In samenwerking met ForFarmers, een vaste klant die al jaren ‘bij ons’ is, werkten we een krachtig programma uit. Last minute inschrijven voor deze dag onder de enthousiastelingen was niet meer mogelijk. De zaal had binnen no time de maximale capaciteit bereikt. Aan animo geen gebrek.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U?

Vraagt het aan Jorn. Jorn is Event Advisor en kan als geen ander invulling geven aan uw event. Altijd op zoek naar een creatieve invulling, passend bij uw wensen. Een keer sparren? 

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

STOFFIG SEMINAR KRIJGT NIEUW LEVEN

Geen langdradige lezingen, maar een dag vol nieuwe inzichten en kenissnacks op luchtige wijze. Een uitgebreid sprekersprogramma in informele en stoere ForFarmers-setting met verrassende elementen. Een hele toffe locatie midden in de Veluwe, passende aankleding, muzikale ondersteuning van Gerard Ekdom en verschillende verrassingselementen wisten we 'beleving', 'kennis' en 'binding' te creëren. 

BEKIJK MEER VAN ONZE CASES


AFKIJKEN BIJ DE PROFESSIONALS

Op deze dag stonden de beste experts voor de jonge ondernemers klaar. Het programma was goed doordacht. Zo vertelde Björn Kuipers, topscheidsrechter, in een geboeide zaal wat het grenzen verleggen hem, letterlijk en figuurlijk, heeft gebracht. Yvon Jaspers vulde hem later op de middag aan. Als er iemand het afgelopen jaar in het diepe is gesprongen, is zij het wel. Daar waar ze begon aan de ontbrekende liefdes op het boerenerf, kwam ze meer en meer andere verhalen tegen. Afgelopen jaar was het dan eindelijk zover: Onze Boerderij. Een televisieprogramma dat de burger een meer realistisch beeld geeft van het boerenleven van tegenwoordig. De mooie kanten, de dilemma’s en de uitdagingen.

MUZIKALE OMLIJSTING VAN GERARD EKDOM

DJ Gerard Ekdom zorgde in de namiddag voor de juiste muzikale omlijsting om de 'netwerkgesprekken', of het bijpraten met andere jonge boeren te veraangenamen. Plaatjes aanvragen via koeien oortags, een dansje wagen, het kon allemaal. De gasten werden voorzien van een flinke dosis energie en het bood een perfecte afsluiting van een dag vol leerzame informatie. ForFarmers dank voor deze gave opdracht!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld