ONZE DIENSTEN

KENNIS EVENTS

De juiste informatie bij de juiste doelgroep krijgen klinkt simpeler dan het is. Verkeerde kanalen en ruis kunnen het overbrengen van de boodschap in de weg staan. Door in een directe omgeving en ongedwongen sfeer contact te maken met uw doelgroep kunt u zonder ruis uw boodschap helder overbrengen. Een bedrijfssummit, bedrijfsfestival, kennissessie of kennisevent zijn verschillende invullingen van een dergelijk event om kennis met uw doelgroep te delen. Zulke kennis events behoren tot de kern van de specialisatie van Event Creators. Door de juiste kennis te delen creëert u een band met uw doelgroep en/of kunt u verschillende branches met elkaar in verbinding brengen. Informatie, educatie en entertainment spelen een sleutelrol om een evenement met rendement te realiseren. Meer weten?

Kom een bakkie koffie doen!

WAAROM EEN KENNIS EVENT ORGANISEREN?

Events zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de marketingstrategie van een organisatie. Steeds vaker zetten organisaties wereldwijd een kennis event, zakelijk event of business event in om dichter bij hun klant te komen, om kennis te delen.

Om kennisoverdracht te bevorderen, zowel intern als extern, is aandacht nodig. Kennisdrager en de kennisvrager moeten met elkaar in contact komen. Traditionele communicatiemiddelen schieten hierin tekort. Kennis events, zakelijke events of business events echter niet. Deze vormen van live communicatie zijn uitermate geschikt om een boodschap goed te communiceren, om kennis te delen. Echter, wilt u verdergaan dan de verwachting, dan kunt u een kennis festival inzetten om verschillende doelgroepen van informatie en kennis te voorzien. 

ALLES IN EIGEN HUIS

van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport.

100% RENDEMENT

Bij elk event gaan wij voor 100% rendement, met u formuleren wij doelstellingen die aansluiten bij uw marketingstrategie om uw doelen te bereiken.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring en meer dan 40 vaste krachten die blijven verrassen in de wondere wereld van live communicatie.

ORGANISEREN VAN EEN KENNIS EVENT BEGINT BIJ UZELF

Het overdragen van kennis staat bij dit business event altijd centraal, maar de invulling is elke keer anders. Een succesvol kennisevent begint bij uzelf. Wie bent u, wat wilt u bereiken en wie nodigt u uit? 

Invulling geven aan een zakelijk event als deze begint met het opstellen van doelen en het in kaart brengen van de doelgroep om vervolgens tot een concept te komen dat bijblijft, maar bovenal boeit. 

Samen met u kijken wij graag naar een juiste, efficiënte invulling en passende methode voor het overdragen van kennis. Dit werken wij vervolgens voor u tot in detail uit zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo kunt u als het eenmaal zover is, net als onze eerdere klanten, genieten van het event zelf.

Of het nu gaat om kennis event, zakelijk event of business event; hier zit u goed!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U?

Vraag het onze Event Advisor Jorn. Hij kan al uw vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor uw event. Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen. 

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

LAAT JORN EEN NULMETING VOOR U DOEN LEES DE BLOG VAN JORN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld