KENNIS EVENTS

ONZE DIENSTEN

De juiste informatie bij de juiste doelgroep krijgen klinkt simpeler dan het is. Verkeerde kanalen en ruis kunnen het overbrengen van de boodschap in de weg staan. Door in een directe omgeving en ongedwongen sfeer contact te maken met je doelgroep kun je zonder ruis jouw boodschap helder overbrengen. Een bedrijfssummit, bedrijfsfestival, kennissessie of kennisevent zijn verschillende invullingen van een dergelijk event om kennis met je doelgroep te delen. Zulke kennis events behoren tot de kern van de specialisatie van Event Creators. Door de juiste kennis te delen creëer je een band met je doelgroep en/of kun je verschillende branches met elkaar in verbinding brengen. Informatie, educatie en entertainment spelen een sleutelrol om een evenement met rendement te realiseren. Meer weten?

Kom een bakkie koffie doen!

Kennis Event | Stichting Pioneering | Event Creators

WAAROM EEN KENNIS EVENT ORGANISEREN?

Events zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de marketingstrategie van een organisatie. Steeds vaker zetten organisaties wereldwijd een kennis event, zakelijk event of business event in om dichter bij hun klant te komen, om kennis te delen.

Om kennisoverdracht te bevorderen, zowel intern als extern, is aandacht nodig. Kennisdrager en de kennisvrager moeten met elkaar in contact komen. Traditionele communicatiemiddelen schieten hierin tekort. Kennis events, zakelijke events of business events echter niet. Deze vormen van live communicatie zijn uitermate geschikt om een boodschap goed te communiceren, om kennis te delen. Maar, wil je verder gaan dan de verwachting, dan kun je een kennis festival inzetten om verschillende doelgroepen van informatie en kennis te voorzien. 

ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport. Alles in huis voor een sterk kennis event!

100% RENDEMENT

Bij elk event gaan wij voor 100% rendement, met de klant formuleren wij doelstellingen die aansluiten bij de marketingstrategie om doelen te bereiken.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring en meer dan 40 vaste krachten die blijven verrassen in de wondere wereld van live communicatie.

HET ORGANISEREN VAN EEN KENNIS EVENT BEGINT BIJ JEZELF

Het overdragen van kennis staat bij dit business event altijd centraal, maar de invulling is elke keer anders. Een succesvol kennisevent begint bij jezelf. Wie ben je, wat wil je bereiken en wie nodig je uit? 

Invulling geven aan een zakelijk event als deze begint met het opstellen van doelen en het in kaart brengen van de doelgroep om vervolgens tot een concept te komen dat bijblijft, maar bovenal boeit. 

Samen met jou kijken wij graag naar een juiste, efficiënte invulling en passende methode voor het overdragen van kennis. Dit werken wij vervolgens voor je, tot in detail uit, zodat jij zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo kun je als het eenmaal zover is, net als onze eerdere klanten, genieten van het event zelf.

Of het nu gaat om kennis event, zakelijk event of business event; hier zit je goed!

Kennis Events Probo | Event Creators
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?
Luit is Event Advisor, vol energie en enthousiasme gaat hij elke uitdaging aan. Deze energie vertaalt zich naar de evenementen die Luit organiseert.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

LAAT LUIT EEN NULMETING VOOR JE DOEN! LEES DE BLOG VAN LUIT

DE KENNIS EVENTEMENTEN VAN EVENT CREATORS:

KENNIS FESTIVAL

Deel kennis met je doelgroep, overtuig hen daarmee van de kracht van jouw bedrijf of organisatie en creëer verbinding!

MEER INFORMATIE

PRODUCTLANCERING

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

WERVINGSEVENT

Op zoek naar toppers voor jouw organisatie? Laat ze je organisatie niet voorbij lopen met een wervingsevent!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

STRATEGIEWIJZIGING

Een gat in de markt ontdekt of een veranderende markt? Communiceer je strategiewijziging met een sterk event!

MEER INFORMATIE

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld