KENNIS EVENTS

BRENG DE JUISTE INFORMATIE BIJ DE JUISTE DOELGROEP

Dat klinkt simpeler dan het is. Verkeerde kanalen en ruis kunnen het overbrengen van de boodschap in de weg staan. Door in een directe omgeving en ongedwongen sfeer contact te maken met je doelgroep kun je zonder ruis jouw boodschap helder overbrengen. Een bedrijfssummit, bedrijfsfestival, kennissessie of kennisevent zijn verschillende invullingen van een dergelijk event om kennis met je doelgroep te delen. Zulke kennis events behoren tot de kern van de specialisatie van Event Creators. Door de juiste kennis te delen creëer je een band met je doelgroep en/of kun je verschillende branches met elkaar in verbinding brengen. Informatie, educatie en entertainment spelen een sleutelrol om een evenement met rendement te realiseren. Meer weten?

Kennis Event | Stichting Pioneering | Event Creators

WAAROM EEN KENNIS EVENT ORGANISEREN?

En kennis event, zakelijk event of business event kun je inzetten om dichter bij je klant te komen en om zonder ruis kennis te delen.

Om kennisoverdracht te bevorderen, zowel intern als extern, is persoonlijke aandacht nodig. Kennisdrager en de kennisvrager moeten met elkaar in contact komen. Traditionele communicatiemiddelen schieten hierin tekort omdat zij het risico op ruis en afhakers vergroten. 

Live communicatie door middel van een kennis event is uitermate geschikt om een boodschap helder uit te dragen en om kennis te delen. Live in combinatie met de juiste setting en ondersteuning van licht en geluid zorgt ervoor dat jouw informatie veel krachtiger en duidelijker binnenkomt bij jouw doelgroep!

ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport. Alles in huis voor een sterk kennis event!

100% RENDEMENT

Bij elk event gaan wij voor 100% rendement, met de klant formuleren wij doelstellingen die aansluiten bij de marketingstrategie om doelen te bereiken.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring en meer dan 40 vaste krachten die blijven verrassen in de wondere wereld van live communicatie.

HET ORGANISEREN VAN EEN KENNIS EVENT BEGINT BIJ JEZELF

Het overdragen van kennis staat bij dit business event altijd centraal, maar de invulling is elke keer anders. De invulling hangt namelijk af van jouw doelstelling. Wil je een gedragsverandering realiseren of wil je juist zakelijke relaties betrekken bij de processen van jouw bedrijf? In die zin begint een succesvol kennisevent dus bij jezelf. 

Invulling geven aan een zakelijk event als deze begint met het opstellen van doelen en het in kaart brengen van de doelgroep om vervolgens tot een concept te komen dat impact maakt en resultaat behaalt.

Samen met jou kijken wij graag naar een juiste, optimale invulling en passende methode voor het overdragen van kennis. Dit werken wij vervolgens tot in detail voor je uit. Zo kun je als het eenmaal zover is, net als onze eerdere klanten, genieten van het event zelf.

Kennis Events Probo | Event Creators
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?
Luit is Event Advisor, vol energie en enthousiasme gaat hij elke uitdaging aan. Deze energie vertaalt zich naar de evenementen die Luit organiseert. Ben je benieuwd naar de wijze waarop hij jouw event invulling zou geven? Neem dan contact met hem op!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

CONTACT OPNEMEN

DE SOORTEN KENNIS EVENTS:

KENNIS FESTIVAL

Deel kennis met je doelgroep, overtuig hen daarmee van de kracht van jouw bedrijf of organisatie en creëer verbinding!

MEER INFORMATIE

PRODUCTLANCERING

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

WERVINGSEVENT

Op zoek naar toppers voor jouw organisatie? Laat ze je organisatie niet voorbij lopen met een wervingsevent!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

STRATEGIEWIJZIGING

Een gat in de markt ontdekt of een veranderende markt? Communiceer je strategiewijziging met een sterk event!

MEER INFORMATIE

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF ALTIJD UP-TO-DATE!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld