FORFARMERS LADIES NIGHT

EEN ONLINE EVENT MET RUIM 1600 DEELNEMERS

De ForFarmers Ladies Night, hét online event, met maar liefst 1600 deelnemers. Het doel van deze fantastische avond? Verbinding! Gedurende de avond konden alle deelnemers genieten van een spectaculaire online show vol educatie, muziek, maar vooral entertainment.

SPRING IS IN THE AIR

Grote groepen live samenbrengen zit er momenteel door corona nog niet in, maar dit betekent natuurlijk niet dat er niks georganiseerd kan worden. Juist in deze tijd is verbinding belangrijker dan ooit. Daarom hebben wij samen met ForFarmers de ForFarmers Ladies Night georganiseerd. De inspirerende avond bestond uit een online show met voor ieder wat wils. Het thema van de show; Spring is in the air.

OH YES IT'S LADIES NIGHT AND THE FEELING'S RIGHT. OH YES IT'S LADIES NIGHT, OH WHAT A NIGHT! 

Voorafgaand aan de show zijn we op pad gegaan met de dames van Theaterzaken om originele filmpjes van de boerinnen te maken. De Ladies Night bestond uit een goede mix van fun met een boodschap. Zo waren er verschillende boerinnen te gast met inspirerende verhalen en kwamen er herkenbare fragmenten uit het boek van cabaretière Irene van der Aart voorbij. De nadruk lag gedurende de avond natuurlijk op verbinding en dit wist Heleen met de Quote ‘support your locals’ erg goed over te brengen. Piano Royal speelde de sterren van de hemel en er kwamen ook leuke recepten voorbij zoals het biestijs van Jose. Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie van de ForFarmers Ladies Night. Dit wil je niet gemist hebben!


KORT SAMENGEVAT

De juiste mix van boeiende sprekers, filmpjes van boerinnen, live muziek, boeiende onderwerpen en betrokkenheid met de deelnemers thuis in een prachtige setting zorgde voor een geweldig online event. De tijd vloog voorbij en het smaakte voor iedereen absoluut naar meer.

1600

ladies namen deel aan de ForFarmers Ladies Night

18

mensen voor en achter de schermen hebben zich ingezet om het event tot een groot succes te maken

300

verse voorjaarsbloemen schitterden op het decor

IN DEZE TIJD JE BEREIK VERGROTEN?

Met de juiste inzet en een energiek team bereik je ook in deze tijd hoge betrokkenheid en verbinding met een evenement. Juist nu is de uitgelezen kans om je bereik te vergroten met bijvoorbeeld een gaaf online programma. De ForFarmers Ladies Night was absoluut een groot succes! Wil jij ook een gaaf event organiseren? Wij informeren je graag. Neem gerust eens contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Samen doen we er alles aan om jouw event te realiseren. Wij gaan verder dan jouw verwachting!

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld