RELATIE EVENTS

ONZE DIENSTEN

Klanten die van het ene naar het andere merk springen, we kennen het allemaal. Toch is er een manier om je klanten te binden aan je product of merk. Geef je (potentiële) klanten een ervaring en verbind ze aan je merk met een event voor klantenbinding, ook wel klantloyaliteit genoemd. Dit is een ideale gelegenheid om in de relatie met je klanten te investeren en je zult zien dat zij in je gaan investeren. Zo voorkom je dat jouw doelgroep naar de concurrent loopt en ontstaat er een sterke relatie tussen je klanten en je product of merk. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom eens op de koffie!

WAAROM EEN RELATIE EVENT ORGANISEREN?

In een alsmaar digitaliserende wereld is persoonlijk klantcontact een kostbaar goed. Klantenbinding lijdt vaak onder een online georiënteerde wereld. Door deze ontbrekende klantloyaliteit lopen zij ook zonder pardon naar de concurrent, dit gaat uiteraard weer ten koste van je resultaten. 

Een relatie evenement of relatiedag leen zicht bij uitstek voor het versterken van de binding met je klanten. Of het nou gaat om het tot stand laten komen van nieuwe relaties of bestaande relaties versterken; een goed doordacht relatie event zorgt voor een blijvende impact en zichtbare resultaten. Je houdt je klantloyaliteit alleen hoog wanneer de binding met de klanten van een hoog niveau is. 

Laat middels de kracht en impact van live communicatie tijdens een relatie event zien dat je je relaties koestert. Haal net als velen voor jullie meer uit deze relatiedag door verder te gaan dan de verwachting en relaties te belonen voor de goede en aangename samenwerking.

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren doen we al ruim 40 jaar, zo'n 200 per jaar. Wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange kennis en kunde wordt overgegeven van vader op zoon.

MEER DAN 80 WERKNEMERS

Door de grote beschikbaarheid van vaste en oproepkrachten kunnen wij snel schakelen en op korte termijn handelen.

EEN ONVERGETELIJK RELATIE EVENT

Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij als geen ander hoe je een relatiedag organiseert die gasten nooit meer zullen vergeten. Zodra bekend is welke boodschap je wilt overbrengen, bepalen wij samen met jou de juiste inhoud, setting en sfeer voor onvergetelijke relatiedagen en events. 

Als familiebedrijf kennen wij als geen ander het belang van goede relaties. Ons team, bestaande uit ruim veertig vaste krachten en meer dan vijftig oproepkrachten, staat daarvoor symbool en wil van ieder event een onvergetelijke maken.

OOK WETEN HOE JE VERBINDING CREËERT?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

JA, IK WIL EEN GRATIS CONSULT LEES DE BLOG VAN LUIT

DE RELATIE EVENTS VAN EVENT CREATORS:

OPENING

Opening van je nieuwe bedrijfspand te vieren? Pak dit moment aan om een mooi feest én zakelijke doelen te realiseren!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

RELATIEDAG

Relatiedagen helpen je om je banden met partners te verstevigen, behaal samen met hen jouw zakelijke doelstellingen!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld