RELATIE EVENTS

VERSTERK JE ZAKELIJKE RELATIES!

WAAROM EEN RELATIE EVENT ORGANISEREN?

Klanten die van het ene naar het andere merk springen, we kennen het allemaal. Met een relatie event voorkom je dat! Geef je (potentiële) klanten en partners een ervaring en verbind ze aan je merk met een event voor klantenbinding, ook wel klantloyaliteit genoemd. Zo voorkom je dat jouw doelgroep naar de concurrent loopt en ontstaat er een sterke relatie tussen je klanten en je product of merk.

Of het nu gaat om het tot stand laten komen van nieuwe relaties of bestaande relaties versterken; een goed doordacht relatie event zorgt voor een blijvende impact en zichtbare resultaten.

MEER INFORMATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

EEN ONVERGETELIJK RELATIE EVENT

Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij als geen ander hoe je een relatiedag organiseert die gasten nooit meer zullen vergeten. Zodra bekend is welke boodschap je wilt overbrengen, bepalen wij samen met jou de juiste inhoud, setting en sfeer voor onvergetelijke relatiedagen en events. 

Als familiebedrijf kennen wij als geen ander het belang van goede relaties. Ons team, bestaande uit ruim veertig vaste krachten en meer dan vijftig oproepkrachten, staat daarvoor symbool en wil van ieder event een onvergetelijke maken.

OOK WETEN HOE JE VERBINDING CREËERT?

Stel je vraag aan Luit!

Elk relatie event is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Luit gelooft dan ook niet in standaard pakketten. 

Wij organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie relaties optimaal te benaderen. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP APP OF BEL ONS!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld