RELATIE EVENTS

VERSTERK JE ZAKELIJKE RELATIES!

CREËER KLANTLOYALITEIT MET EEN RELATIE EVENT!

Klanten die van het ene naar het andere merk springen, we kennen het allemaal. Met een relatie event voorkom je dat! Geef je (potentiële) klanten en partners een ervaring en verbind ze aan je merk met een event voor klantenbinding, ook wel klantloyaliteit genoemd. Zo voorkom je dat jouw doelgroep naar de concurrent loopt en ontstaat er een sterke relatie tussen je klanten en je product of merk.

Of het nu gaat om het tot stand laten komen van nieuwe relaties of bestaande relaties versterken door middel van bijvoorbeeld een open dag; een goed doordacht relatie event zorgt voor een blijvende impact en zichtbare resultaten.

MEER INFORMATIE NEEM CONTACT OP

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

EEN ONVERGETELIJK RELATIE EVENT

Met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij als geen ander hoe je een relatiedag organiseert die gasten nooit meer zullen vergeten. Zodra bekend is welke boodschap je wilt overbrengen, bepalen wij samen met jou de juiste inhoud, setting en sfeer voor een onvergetelijk event. We creëren samen een zakelijke relatiedag, open huis of ander relatie event dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie!

Als familiebedrijf kennen wij als geen ander het belang van goede relaties. Ons team staat daarvoor symbool en wil van ieder event een onvergetelijke maken.

Team Event Creators Adviseurs
OOK JE ZAKELIJKE NETWERK VERGROTEN OF HEB JE EEN VRAAG?

Stel je vraag aan onze Event Advisors

Elk relatie event is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. 

Samen met onze klant organiseren we een compleet op maat gemaakt evenement om jullie (potentiële) relaties optimaal te benaderen. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie event.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.