RELATIE EVENTS

ONZE DIENSTEN

Klanten die van het ene naar het andere merk springen, we kennen het allemaal. Toch is er een manier om uw klanten te binden aan uw product of merk. Geef uw (potentiële) klanten een ervaring en verbind ze aan uw merk met een event voor klantenbinding, ook wel klantloyaliteit genoemd. Dit is een ideale gelegenheid om in de relatie met uw klanten te investeren en u zult zien dat zij in u gaan investeren. Zo voorkomt u dat uw doelgroep naar de concurrent loopt en ontstaat er een sterke relatie tussen uw klanten en uw product of merk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom eens op de koffie!

WAAROM EEN RELATIE EVENT ORGANISEREN?

In een alsmaar digitaliserende wereld is persoonlijk klantcontact een kostbaar goed. Klantenbinding lijdt vaak onder een online georiënteerde wereld. Door deze ontbrekende klantloyaliteit lopen zij ook zonder pardon naar de concurrent, dit gaat uiteraard weer ten koste van uw resultaten. 

Een relatie evenement of relatiedag leen zicht bij uitstek voor het versterken van de binding met uw klanten. Of het nou gaat om het tot stand laten komen van nieuwe relaties of bestaande relaties versterken; een goed doordacht relatie event zorgt voor een blijvende impact en zichtbare resultaten. U houdt uw klantloyaliteit alleen hoog wanneer de binding met de klanten van een hoog niveau is. 

Laat middels de kracht en impact van live communicatie tijdens een relatie event zien dat u uw relaties koestert. Haal net als velen voor u meer uit deze relatiedag door verder te gaan dan de verwachting en relaties te belonen voor de goede en aangename samenwerking.

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren doen we al ruim 40 jaar, zo'n 200 per jaar. Wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange kennis en kunde wordt overgegeven van vader op zoon.

MEER DAN 80 WERKNEMERS

Door de grote beschikbaarheid van vaste en oproepkrachten kunnen wij snel schakelen en op korte termijn handelen.

EEN ONVERGETELIJK RELATIE EVENT

Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij als geen ander hoe je een relatiedag organiseert die gasten nooit meer zullen vergeten. Zodra bekend is welke boodschap u wilt overbrengen, bepalen wij samen met u de juiste inhoud, setting en sfeer voor onvergetelijke relatiedagen en events. 

Als familiebedrijf kennen wij als geen ander het belang van goede relaties. Ons team, bestaande uit ruim veertig vaste krachten en meer dan vijftig oproepkrachten, staat daarvoor symbool en wil van ieder event een onvergetelijke maken.

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U!

Ellen is Event Advisor, zij denkt met u mee over de mogelijkheden voor uw open dag. Al 10 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze uw relaties te pakken en zakelijke doelstellingen te verwezenlijken. Ontdek wat Ellen voor u kan betekenen en kom eens langs voor een gratis consult!

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

JA, IK WIL GRATIS CONSULT LEES DE BLOG VAN ELLEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld