ONZE DIENSTEN

RELATIE EVENTS

EVENTS MET ALS DOEL OM DE BAND MET RELATIES OF KLANTEN TE VERSTERKEN. EVENTS LENEN ZICH BIJ UITSTEK OM MENSEN EEN BIJZONDER GEVOEL TE GEVEN. NODIG (POTENTIËLE) RELATIES UIT TIJDENS EEN OPEN HUIS, RELATIEDAGEN, JUBILEUM OF OPENING EN BIND ZE. BOUW NIEUWE RELATIES OP OF VERSTERK BESTAANDE BANDEN MET (TOE)LEVERANCIERS EN AFNEMERS. EVENT CREATORS HEEFT EEN WERKWIJZE ONTWIKKELD DIE RESULTATEN AANTOONBAAR MAAKT. EEN STERK EVENT RENDEERT, voornamelijk als het gaat om het vergroten van uw klantenbinding. 

WAAROM EEN RELATIE EVENT ORGANISEREN?

In een alsmaar digitaliserende wereld is persoonlijk klantcontact een kostbaar goed. Een relatie event of relatiedag leen zicht hierbij uitstek voor. Of het nou gaat om het tot stand laten komen van nieuwe relaties of bestaande verbeteren; een goed doordacht relatie event zorgt voor een blijvende impact en zichtbare resultaten. U houdt uw klantloyaliteit alleen hoog wanneer de binding met de klanten van een hoog niveau is. 

Laat middels de kracht en impact van live communicatie tijdens een relatie event zien dat u uw relaties koestert. Haal net als velen voor u meer uit deze relatiedag door verder te gaan dan de verwachting en relaties te belonen voor de goede en aangename samenwerking.

EEN ONVERGETELIJK RELATIE EVENT

Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij als geen ander hoe je een relatiedag organiseert die gasten nooit meer zullen vergeten. Zodra bekend is welke boodschap u wilt overbrengen, bepalen wij samen met u de juiste inhoud, setting en sfeer voor onvergetelijke relatiedagen en events. 

Als familiebedrijf kennen wij als geen ander het belang van goede relaties. Ons team, bestaande uit ruim veertig vaste krachten en meer dan vijftig oproepkrachten, staat daarvoor symbool en wil van ieder event een onvergetelijke maken.

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U!

Ellen is Event Advisor, zij denkt met u mee over de mogelijkheden voor uw open dag. Al 10 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze uw relaties te pakken en zakelijke doelstellingen te verwezenlijken.

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEES DE BLOG VAN ELLEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld