Zakelijke Relatiedag

Laat je waardering voor je zakelijke relaties blijken

Event Creators toont al zo'n 40 jaar dat de sterkste vorm van communicatie live communicatie is. Tijdens een relatiedag of -dagen of een ander zakelijk relatie event kun je jouw waardering laten blijken naar (potentiële) klanten of banden versterken met bestaande partners en/of klanten. Wij weten door onze aanpak een uniek evenement van je relatiedag te maken. Verbinding te creëren, doelgroepen te activeren en relaties verbeteren waar nodig staat hierbij centraal. Kom hiervoor eens langs voor een gratis consult gesprek!

Ja, ik wil gratis consult!

Open dag voor zakelijke relaties

EEN ZAKELIJKE RELATIEDAG, MET WELK DOEL?

Wie zijn je relaties? Welke waarde hebben zij voor jou? Wat zijn de doelstellingen van een relatiedag? Deze vragen zijn belangrijk om te beantwoorden voordat je begint met de invulling van het event. Onze experts weten precies wat wij kunnen bereiken met een relatiedag en vragen daarom in twee strategische sessies je het hemd van het lijf. Daarmee komt niet zomaar een event tot stand, maar een event waarmee jij de door jou beoogde resultaten kunt verwezenlijken!

Wie zijn wij?

OOK BENIEUWD HOE WIJ JOUW ZAKELIJKE RELATIEDAG NAAR EEN GROOT SUCCES BRENGEN?

Luit is Event Advisor, hij denkt met je mee over de mogelijkheden voor jouw open dag. Luit is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en creatieve manieren om van jouw evenement een succes te maken! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Luit!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT! LEER LUIT KENNEN

Zakelijke relaties open dag

ALLES DRAAIT OM JOUW WENSEN EN DOELGROEP VAN JE RELATIEDAG

Nadat wij precies weten wie je bent, wat jouw wensen zijn, wie je doelgroep is en welke doelstellingen je wilt behalen; creëren wij een relatiedag of meerdere dagen of een campagne die hier volledig op aangesloten wordt en die je doelstellingen behalen. Alles wat wij creëren is hoogstpersoonlijk en volledig gebaseerd op je wensen en je relaties. Deze relaties kunnen ook intern zijn, personeelszaken zijn uitstekend om op te lossen door middel van onze expertise en het gebruiken van live momenten.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld