QUADRUM CAPITAL

A JOURNEY OF PARTNERSHIP

JUBILEUM IN HET KADER VAN PARTNERSCHAP

In het kader van het 10-jarig bestaan van Quadrum Capital werd er een fantastisch jubileumevent georganiseerd. De investeringsmaatschappij organiseerde het evenement met als doel: genodigden bedanken, vooruit kijken en inspireren.

Partnerschap stond hierbij centraal. De gasten konden genieten van uniek entertainment, bijzondere en (wereld)beroemde sprekers en interviews waarbij sprekers hun unieke kijk op de thema's konden toelichten.

VAN BEGIN TOT EIND VERZORGD

In Hangar 11 op vliegveld Twenthe werden de gasten van Quadrum hartelijk ontvangen met een verse kop koffie of thee en een welbekende plak Twentse krentenwegge. Bij binnenkomst was er de mogelijkheid om een prachtige foto te maken voor de fotowand die als herinnering mee naar huis kon worden genomen.

Na aankomst van alle gasten werden zij verzocht plaatst te nemen in de zaal. Hier werd er een toespraak gehouden door een wereldberoemde spreker uit de autosportwereld over zijn succes en tegenslagen binnen zijn succesvolle team. 

EEN PROGRAMMA VOL INSPIRATIE 

Naast boeiende en inspirerende sprekers was er ook tijd voor muziek en een heerlijk glas champagne. Deze werd op een unieke wijze geschonken... Namelijk vanuit de lucht door luchtacrobaten! 

Naderhand was het tijd om te genieten van het Pick en GO buffet. Hier was er keuze uit verschillende overheerlijke gerechten zoals gemarineerde zalm, zoete aardappel en gevulde wraps.

Om de gasten in de feeststemming te brengen trad de band Hot Town op. Een show vol met interactie, special effects en de leukste hits! 

Om het event nog onvergetelijker te maken was er een kunstenaar aanwezig die een live painting maakte van het event. Dit schilderij werd vervolgens geschonken aan de directie na afloop van het event! Een prachtig tastbaar cadeau waarmee er terug gekeken kon worden op een mooie en bovenal inspirerende dag!

OOK EEN ONVERGETELIJK JUBILEUM VIEREN?

Neem contact op met Luit, hij is Event Advisor bij Event Creators. Luit staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053318 

NEEM CONTACT OP

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld