PROUD TO BE A FARMER

FORFARMERS

PROUD TO BE A FARMER

Organiseer een event waarbij ForFarmers volledig ontzorgt wordt en de genodigden na het event trots zijn een relatie te zijn van ForFarmers. ‘Dat haj nie will’n miss’n’ was de insteek. Er werden drie events georganiseerd. Namelijk een spetterend personeelsfeest, de young farmersday en een gezellige relatiedag.

WELKOM IN DE WERELD VAN..

In een grote op maat gemaakte tent was er van alles te zien en te beleven over het bedrijf. Yvon Jaspers kon hier natuurlijk niet bij ontbreken, zij kwam een leuk praatje maken met de gasten. 

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Tijdens de Young Farmers Day was het Proud to be a Farmer logo groot op het gebouw van Radio Kootwijk geprojecteerd. Dit zag er fantastisch uit en viel enorm in de smaak bij de bezoekers.

KIDSCORNER

Buiten de tent konden de gasten zich vermaken met verschillende activiteiten zoals: het Graffiti Spuiten van een kunststof koe op ware grootte of Mini Heftruck rijden. Voor de kinderen was er een speciale Kidscorner. Hier konden ze smikkelen van poffertjes, suikerspin en zelfgemaakte cupcakes. De kinderen konden zich laten schminken, springen op een springkussen en tekenen en knutselen aan de creatieve tafel.

DAT HAJ NIE WILL'N MISS'N

Waar het bij de relatie dag er tegen vier uur op zat, werd bij het personeelsfeest de volumeknop omhoog gedraaid om het feest te laten beginnen met de Session band. Om het feest compleet te maken kwam als grote verrassing Jannes optreden. Eén groot succes! 

"Event Creators had alles goed onder controle. Vooraf konden we ons niet voorstellen, dat alles zo soepel zou verlopen."

- ForFarmers

Team Event Creators | Luit
VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU!

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk campagnetraject is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren compleet op maat gemaakte events die aansluiten bij jullie campagnedoelstellingen. 


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

KLANT
BEOORDELING

9
PROGRAMMA
8
BEGELEIDING
9
CATERING
8
ACTIVITEITEN
9
INVESTERING
Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld