EEN DAG VOL NIEUWE INZICHTEN EN KENNISSNACKS

YOUNG FARMERS DAY

VERRUIM JE BLIK, VERLEG JE GRENZEN

In de mooie ambiance van voormalig zendstation Radio Kootwijk ontvingen we begin oktober ruim 500 jonge agrarische ondernemers. Voor onze vaste relatie ForFarmers werkten we een sterk programma uit, doordrongen met identiteit en passend bij de doelgroep. Aan animo geen gebrek. Binnen no-time was het event volledig uitverkocht. Kijk je FF mee?

HELEMAAL FF

Al vanaf het benaderen van de eerste strobalen en de alles zeggende spreukenbordjes, wisten de jonge boeren al waarom ze deze dag niet hadden willen missen. De 'FF Koffie' truck voorzagen de jonge boeren van een kopje koffie, zodat de meters in de goede richting ook nog lekker zouden zijn. Hoe dichter ze bij de entree kwamen, hoe groter hun glimlach werd. Dat deze dag voor hen was, kon men niet meer omheen. 

STOFFIGE SEMINAR KRIJGT NIEUW LEVEN

Uit ervaring weten we dat zenden van informatie niet bijdraagt aan het doordringen van informatie. Tijdens 'FF Meeten' werden er dan ook geen langdradige lezingen gegeven. Op luchtige wijze gaven experts de jonge ondernemers verschillende kennissnacks. De geboorte van nieuwe inzichten. Zo vertelde Björn Kuipers, top-scheidsrechter, in een geboeide zaal wat het grenzen verleggen hem, letterlijk en figuurlijk, heeft gebracht. Yvon Jaspers vulde hem later op de middag aan. Als er iemand het afgelopen jaar in het diepe is gesprongen, is zij het wel. Het uitgebreide sprekersprogramma in informele en stoere ForFarmers-setting met verrassende elementen bracht de boeren nader tot elkaar. Onderlinge kennis en kunde bleef geen geheim. 

IK WIL MEER WETEN OVER KENNIS EVENTS


FF VOORUITKIJKEN MET EEN MUZIKALE OMLIJSTING 

DJ Gerard Ekdom zorgde in de namiddag voor de juiste muzikale omlijsting om de 'netwerkgesprekken', of het bijpraten met andere jonge boeren te veraangenamen. Plaatjes aanvragen via koeien oortags, een dansje wagen, het kon allemaal. Wat nog meer kon? FF vooruitkijken! Met een VR bril op hun neus namen de boeren een kijkje in hun toekomst. Een perfecte afsluiting van een dag vol innovatie, ontmoetingen en leerzame informatie. ForFarmers dank voor deze gave opdracht!

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

De jonge boeren waren onder de indruk van de sfeer die werd gecreëerd door de belichting en inrichting van het gebouw van Radio Kootwijk. Soms zit het 'm gewoon in de details!

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld