50 JAAR NIEHOF. SAMEN FEEST BOUWEN!

AANNEMERSBEDRIJF NIEHOF

EEN JUBILEUM MET EEN BIJZONDER TINTJE

Een lange periode van voorbereiding en alles onder controle. Toch zijn er altijd factoren die we niet kunnen voorzien. In de week voorafgaand aan het jubileum event bereikte ons het bericht dat oud-eigenaar Jan Niehof was opgenomen in het ziekenhuis. De situatie was dusdanig onzeker, dat we het programma voor het jubileumweekend flink op de kop hebben gegooid. Dankzij korte lijnen stond er in korte tijd een nieuw programma. Jan Niehof kon niet aanwezig zijn, maar stond er op dat het jubileum gevierd zou gaan worden. En dat is gelukt!

NIEHOF VAN TOP TOT TEEN

Eigen bouwmaterialen worden op een creatieve manier ingezet. De grote gele kranen steken hun kop op wanneer de gasten Niehof naderen. Eenmaal op het terrein zien gasten dat bouwmaterialen zijn opgenomen in het concept. Steigerpijpen vormen prieeltjes, cementmallen decoreren de rondleiding over het terrein en het wagenpark staat te schitteren langs de aanlooproute. In de tent sieren de snelbouwblokken met verse bloemen de tafels en vanuit de foodcorners van pallets en betonnetten worden burgers en flammkuchen geserveerd. Dat dit een jubileum van Niehof was, was onmisbaar. 

EEN BIJZONDER JUBILEUMCADEAU

Door de onverwachte ziekenhuisopname van oud-eigenaar Jan Niehof kreeg het jubileum van Aannemersbedrijf Niehof  een bijzonder tintje!

Naast een prachtig jubileumcadeau in de vorm van een gepersonaliseerde gele oldtimer verzamelde het personeel zich voor iets met nog veel meer impact.

Jan, die zelf niet aanwezig kon zijn, was vanuit de lucht duidelijk zichtbaar op de bedrijfslocatie. Verbondenheid in optima forma!

 

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Oud eigenaar Jan Niehof kwam in de week van het event onverwachts in het ziekenhuis terecht en het volledige programma ging op de schop. Binnen enkele weken stond er een 'inhaalgedeelte' op de planning!

Team Event Creators | Jinke
VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU!
Vraag het onze Event Advisor Jinke. Jinke heeft de afgelopen jaren honderden events op poten gezet. Hij kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie.

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053333

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld