45 JAAR LABMICTA

LABMICTA

Fun, gemoedelijkheid en ongedwongen

Ter ere van het 45 jarig bestaan genoten 275 gasten van een spetterende feestavond. 


WINTERSE TAFERELEN

Winterse taferelen op onze eventlocatie De Methoeve voor het jubileumfeest van LabMicTA. Al bij ontvangst ervoeren onze gasten het winterse sfeertje door het skihutje en vuurkorven. Met een glaasje Glühwein in de hand betraden zij de winters ingerichte Methoeve. Niet alleen werden de gasten verwelkomd door hun directie en onze gastdames, ook onze winterse vrienden zoals de drie meter hoge ijsbeer deden dat. Aan winters gevoel geen gebrek dus!

EVENT CREATORS FOODLAB

Waar het laboratorium van LabMicTA normaal gericht is op alles was met infecties te maken heeft, dompelden de gasten zich deze avond onder in het Event Creators FoodLab met onder andere:

➡️ Stikstof cooking
➡️ 3D food printing
➡️ Zuurstofbar
➡️ Experimentele shots uit reageerbuisjes

RAND ENTERTAINMENT

Gedurende de feestavond was er genoeg te beleven voor de gasten. Zo kwam er een Mindf*ck artiest de gasten flink verbazen en verzorgde de mannen van The Piano House de muzikale invulling. Onze culinaire entertainers voorzagen de gasten van live cooking én lekker eten.  

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld