FIELDS OF TOMORROW FESTIVAL

WITTEVEEN+BOS

ONVERGETELIJK SFEERVOL

Een memorabel personeelsfeest voor de medewerkers van Witteveen+Bos. Tijdens het Fields of Tomorrow Festival in Lathum konden de medewerkers op een ongedwongen en gezellige manier met elkaar in contact komen. Verbondenheid, duurzaamheid en ‘voor ieder wat wils’ stonden centraal tijdens het festival. De locatie vol zandstranden en uitgestrekte plassen net ten oosten van Arnhem bood een fantastische setting vol sfeer waarin de bezoekers helemaal op gingen!

GROEN FESTIVAL OP EEN GROENE LOCATIE

Witteveen+Bos streeft ernaar om maatschappelijke opgaven duurzaam op te lossen. Daarom stond dit festival volledig in het thema groen. Zo stond er op het festivalterrein een aggregaat waarmee energie werd opgewekt door middel van zonnepanelen en werden de bezoekers tijdens het event gestimuleerd te recyclen. Ook was er de mogelijkheid om verschillende soorten duurzaam en uniek eten te proeven. Zo konden de bezoekers bij de 'Food of Tomorrow' kraam insecten proeven! 

DUURZAAM & SMAAKVOL

Op het festival terrein werd volop aandacht besteed aan duurzaamheid en 'groen'. Dat duurzaamheid ook heel smaakvol kan zijn bleek bij de foodcorner met 'Food of Tomorrow'. Hier konden bezoekers genieten van gerechten die ze waarschijnlijk normaal nooit zouden eten, maar die wel enorm lekker kunnen zijn. Bij deze foodcorner werden namelijk insecten verwerkt in eten en drinken!

ENTERTAINMENT IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Het programma was divers en inclusief. Bezoekers konden hun lol niet op tijdens het PAC-MAN XL spel. Daarnaast was er een cocktailbar op het terrein te vinden waar je je kon laten trakteren op een heerlijke Tequila Sunrise, Blue Lagoon of Moijito. Tijdens de silent disco konden de echte feestbeesten even helemaal losgaan op hun favoriete muziek en als kers op de taart stond de band HIKE ook nog op het programma!

OOK WAT TE VIEREN? HELP ONS MEER UIT JULLIE GELEGENHEID TE HALEN!

Luit is Event Advisor bij Event Creators. Hij staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053318

NEEM CONTACT OP

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld