PERSONEELSFEEST THALES

ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST

ONVERGETELIJK FEEST IN HET JUBILEUMJAAR

Tijdens het jubileumjaar van Thales Nederland zijn gedurende het jaar meer dan tien evenementen georganiseerd met verschillende doelstellingen. Voor het personeel stond in juli het personeelsfeest op de planning. De doelstelling van het evenement was het versterken van de verbinding tussen de verschillende afdelingen, trots creëren en samenwerken stimuleren. Daarnaast moest door middel van een inspirerende en interactieve dag de maatschappelijke waardecreatie en technische excellentie getoond en gevierd worden. 

BUILDING A FUTURE WE CAN ALL TRUST

Het personeelsfeest was onderdeel van de campagne: 'building a future we can all trust'. Dit thema keerde tijdens elk evenement terug, zo ook tijdens het personeelsfeest waarvoor de directie de een welkomstwoord had voorbereid. Operation Plastic, als onderdeel van deze campagne, werd ook aangehaald via verschillende activiteiten en communicatiekanalen.

UNIEKE & SFEERVOLLE LOCATIE

Locatie Hazemeijer, een oude industriehal in Hengelo was voor het evenement volledig omgetoverd en bijna onherkenbaar. Fantastisch licht, geluid en aankleding zorgden voor een fantastische setting met een unieke sfeer.

Daarnaast konden de gasten genieten van een programma vol activiteiten en entertainment. De band Hot Town trad op en ook was er ruimte voor de Thales Beats in het programma. Hierbij speelden de eigen medewerkers de hoofdrol en stalen zij de show met een knallende percussie act.

Daarnaast was er een silent disco en traden de Diva's of the World en de Crazy Piano's op tijdens het ramvolle en spetterende programma!

ULTIEM CULINAIR GENOT

Tot slot was er aan culinair genot ook geen gebrek bij het evenement. De culinair entertainers van Event Creators verzorgden een ruim aanbod van verschillende gerechten bij de verschillende Pick & Go Foodcorners. Op het terrein was een BBQ Heaven, Pizza en Pasta, Tapas en vis foodcorner te vinden! Daarnaast konden de gasten ook nog genieten van de oer Hollandse snacks uit de FEBO snackwand en was er onbeperkt drinken voor de gasten.


MEER WETEN OVER PERSONEELSFEESTEN?


MEER INFORMATIE

Event Adviseurs
... OF LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE ADVISEURS!

Maak eens een praatje Luit of Jinke!

Geen enkel personeelsfeest is hetzelfde, ieder event vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement voor jouw bedrijf en gasten. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie personeelsfeest!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.