BEDRIJFSOPENING

EEN MOMENT VAN FEEST, VERBINDING EN EEN NIEUW BEGIN

Een feestelijke bedrijfsopening organiseren? Dan wilt u een positieve, blijvende indruk achterlaten. Event Creators organiseert al zo'n 40 jaar bedrijfsopeningen met als doel: zakelijk succes realiseren en daarbij de essentie van het evenement waarborgen, feest. Door een krachtige boodschap uit te dragen kunt u met uw evenement naast een onvergetelijk feest, ook fantastische resultaten behalen. Benieuwd hoe? Kom eens langs voor vrijblijvend consult!

Ja ik wil gratis consult! 

HET ULTIEME CONTACTMOMENT 

Grijp de kans aan om uw boodschap uit te stralen en laat Event Creators u daarbij helpen. Alles moet kloppen op de dag van de officiële opening, maar ook in de aanloop daar naartoe. Wist u dat wij totaalpartner zijn en u daarom volledig kunnen ontzorgen? Met ons eigen personeel en materiaal regelen wij het graag voor u. Van de brainstorm, voorbereiding en organisatie tot aan de realisatie, eten & drinken, personeel, inrichting en evaluatie. Vanaf moment één denken wij met u mee hoe u iets wilt organiseren, maar ook voor wie en met welk doel. 

30+ BEDRIJFSOPENINGEN PER JAAR

Wij organiseren bedrijfsopeningen met regelmaat, van fabriekspand tot ziekenhuis.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het openen van bedrijfspanden op unieke wijze.

40 VASTE KRACHTEN

Event Creators bestaat uit veel experts, hierdoor kunnen wij schakelen als geen ander.

ONZE WERKWIJZE

Een bedrijfsopening moet passen bij het karakter van uw organisatie. In overleg met u maken wij het plan van aanpak, van uitnodiging tot evaluatie. We missen geen detail door onze jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van bedrijfsevenementen. Samen met u ontwikkelen we een roadmap waarin alle doelgroepen, doelstellingen en contactmomenten worden opgenomen. Een doordacht concept zorgt voor maximale impact. Als de plannen zijn uitgedacht, gaan onze Event Advisors aan de slag om alles tot in de puntjes voor te bereiden. U kunt zich continue bezighouden met uw core-business, wij nemen de volledige organisatie uit handen. 

BENIEUWD HOE WIJ EEN BEDRIJFSOPENING ONVERGETELIJK MAKEN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Zij kan al uw vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfsopening. Bepakt met 9 jaar ervaring en kennis helpt ze u graag verder tijdens een gratis eerste consult.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

JA, IK WIL GRATIS CONSULT! LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld