BEDRIJFSOPENING

EEN MOMENT VAN FEEST, VERBINDING EN EEN NIEUW BEGIN

Een feestelijke bedrijfsopening organiseren? Dan wil je een positieve, blijvende indruk achterlaten. Event Creators organiseert al zo'n 40 jaar bedrijfsopeningen met als doel: zakelijk succes realiseren en daarbij de essentie van het evenement waarborgen, feest. Door een krachtige boodschap uit te dragen kun je met jouw evenement naast een onvergetelijk feest, ook fantastische resultaten behalen. Benieuwd hoe? Kom eens langs voor vrijblijvend consult!

Ja ik wil gratis consult! 

Bedrijfsfeest Opening | Event Creators

EEN BEDRIJFSOPENING IS HET ULTIEME CONTACTMOMENT 

Grijp de kans aan om je boodschap uit te stralen en laat Event Creators je daarbij helpen. Alles moet kloppen op de dag van de officiële opening, maar ook in de aanloop daar naartoe. Wist je dat wij totaalpartner zijn en je daarom volledig kunnen ontzorgen? Met ons eigen personeel en materiaal regelen wij het graag voor je. Van de brainstorm, voorbereiding en organisatie tot aan de realisatie, eten & drinken, personeel, inrichting en evaluatie. Vanaf moment één denken wij met je mee hoe je iets wilt organiseren, maar ook voor wie en met welk doel. 

30+ BEDRIJFSOPENINGEN PER JAAR

Wij organiseren bedrijfsopeningen met regelmaat, van fabriekspand tot ziekenhuis.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het openen van bedrijfspanden op unieke wijze.

40 VASTE KRACHTEN

Event Creators bestaat uit veel experts, hierdoor kunnen wij schakelen als geen ander.

EEN BEDRIJFSOPENING IS JOUW FEESTJE

Een bedrijfsopening moet passen bij het karakter van je organisatie. In overleg met jou maken wij het plan van aanpak, van uitnodiging tot evaluatie. We missen geen detail door onze jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van bedrijfsevenementen. Samen met jou ontwikkelen we een roadmap waarin alle doelgroepen, doelstellingen en contactmomenten worden opgenomen. Een doordacht concept zorgt voor maximale impact. Als de plannen zijn uitgedacht, gaan onze Event Advisors aan de slag om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Je kunt je continue bezighouden met jouw core-business, wij nemen de volledige organisatie uit handen. 

Dé tips en tricks van een opening weten? 

LEES HET IN ONZE PAPER

Feestelijke Opening MST | Event Creators
BENIEUWD HOE WIJ JOUW BEDRIJFSOPENING ONVERGETELIJK MAKEN?
Vraag het onze Event Advisor Luit. Hij kan al je vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsopening. Bepakt met jaren en kennis helpt hij je graag verder tijdens een gratis eerste consult.


Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEER LUIT KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld