BEDRIJFSOPENING

EEN MOMENT VAN FEEST, VERBINDING EN EEN NIEUW BEGIN

Bedrijfsfeest Opening | Event Creators

WAAROM EEN BEDRIJFSOPENING ORGANISEREN?

Een bedrijfsopening is het perfecte moment om de juiste eerste indruk weg te geven! Grijp de kans om jouw boodschap uit te stralen en laat ons je daarbij helpen. Alles moet kloppen op de dag van de officiële opening, maar ook in de aanloop daar naartoe. Wij zijn totaalpartner en kunnen je daarom volledig ontzorgen!

Met ons eigen personeel en materiaal regelen wij het graag voor je. Van de brainstorm, voorbereiding en organisatie tot aan de realisatie, eten & drinken, personeel, inrichting en evaluatie. Vanaf moment één denken wij met je mee hoe je iets wilt organiseren, maar ook voor wie en met welk doel. Weten hoe we dat doen?

BROCHURE AANVRAGEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE CREËER JE RENDEMENT MET JOUW BEDRIJFSOPENING? 

Een bedrijfsopening moet passen bij het karakter van je organisatie. In overleg met jou maken wij het plan van aanpak, van uitnodiging tot evaluatie. We missen geen detail door onze jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van bedrijfsevenementen. 

Samen met jou ontwikkelen we een roadmap waarin alle doelgroepen, doelstellingen en contactmomenten worden opgenomen. Een doordacht concept zorgt voor maximale impact. Als de plannen zijn uitgedacht, gaan onze Event Advisors aan de slag om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Je kunt je continue bezighouden met jouw core-business, wij nemen de volledige organisatie uit handen. 

Feestelijke Opening MST | Event Creators
Team Event Creators | Luit
MEER WETEN OVER RENDEMENT CREËEREN MET JOUW BEDRIJFSOPENING?
Vraag het onze Event Advisor Luit. Hij kan al je vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsopening. Bepakt met jaren kennis helpt hij je graag verder om met jouw bedrijfsopening rendement te creëeren!


Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld