REINTENINFRA VITALITEITSDAGEN

''VITALITEIT IN PRAKTIJK''

TWEE DAGEN VOL VITALITEIT & VERBONDENHEID

De uitvoerders van ReintenInfra werden dit jaar wederom uitgedaagd om zichzelf van hun sportiefste kant te laten zien. Het bedrijf uit Borne, dat gespecialiseerd is in infrastructuur en ruim 750 medewerkers in dienst heeft, organiseerde in samenwerking met Event Creators de derde jaargang van de vitaliteitsdagen!

De Vitaliteitsdagen bestonden uit inspirerende kennisdelingen, sportieve activiteiten, heerlijke gezonde lekkernijen en natuurlijk veel gezelligheid! De verbondenheid tussen de medewerkers van ReintenInfra kreeg op tijdens deze dagen op sportieve wijze een boost!

Reinten vitaliteit
Reinten Vitaliteit

EEN SPORTIEF REINTENINFRA

Om de medewerkers meer inzichten te geven over vitaliteit gaf Wouter Smit, eigenaar van Kapot Sterk, een inspirerende lezing. Hij vertelde onder andere over de belangen van fysieke vs mentale kracht, het stellen van persoonlijke doelen en een positieve mindset! 

Na de lezing was het tijd om te knallen! De groep werd opgedeeld in drie groepen en er stonden een drietal sportieve activiteiten op de planning. Wouter gaf een HIIT training waarbij teambuilding en plezier een grote rol speelden. Maarten Nijland, meervoudig kampioen veldrijden, nam de medewerkers mee op een uitdagende mountainbike tocht over de Sallandse Holterberg. Ook kregen de medewerkers een boksclinic waarbij iedereen fanatiek inzet toonde!

DAAR KRIJG JE ENERGIE VAN!

Om deze vitale dag sterk door te komen was het natuurlijk zaak om goed te blijven eten, daar krijg je immers energie van! De gasten werden ontvangen met koffie en een gezonde sandwich. Tussendoor stond er een drankenbuffet voor ze klaar, bestaande uit water met fruitsmaak, verse smoothies en vruchtensappen.

Na afloop van de activiteiten stond een Pick & Go buffet klaar. Heerlijk gezond genieten! De gasten konden genieten van diverse salades, wraps, burgers en nog veel meer lekkers!

Reinten Vitaliteit
Reinten Vitaliteit

MEER WETEN OVER DIT SOORT EVENEMENTEN?


LAAT JE INSPIREREN

Event Adviseurs
... OF VRAAG ONZE ADVISEURS NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Luit & Jinke kijken op professionele en creatieve wijze naar jouw idee. Zij zorgen samen met jou voor een unieke invulling van jouw evenement!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN


ONTDEK ONZE ANDERE CASES

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld