THE WENDER EXPERIENCE

EEN MEMORABEL PERSONEELSFEEST OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

OERGEZELLIG IN ZOMERSE SFEREN

Gelegen aan het Nuldernauw in Putten ligt het unieke recreatiegebied Stand Nulde: Het eventterrein van het onvergetelijke personeelsfeest voor Voetencentrum Wender. Samen met het fantastische weer, vormde deze locatie de ideale setting voor een oergezellig en zomers feest. 

Ruim 200 medewerkers van het bedrijf dat gespecialiseerd is in podotherapie, kwamen uit heel Nederland bijeen voor een vermakelijk, vitaal en gezellig programma. Het doel van dit programma? Het verbinden van alle medewerkers over alle locaties door het hele land. En dat is gelukt!

GEZELLIGHEID, VITALITEIT & VERBONDENHEID! 

Eenmaal aangekomen in het zonovergoten Putten werden de gasten verwelkomd door de directie onder het genot van een op koffie, heerlijk vers van onze barista, en een lekkernij. Laat het Wender Experience personeelsfeest maar beginnen! Deze dag stonden de gasten diverse activiteiten te wachten. Tijd voor actie! Tijdens de Wender XXL games gingen de collega's in teams met elkaar de strijd aan met onder andere XXL Jenga, XXL Twister en XXL-katapult schieten. Hierbij werden vooral de lachspieren getraind! 

Ook gingen de collega's met elkaar de strijd aan tijdens een zenuwslopende lasergame door een parcours over het Puttense strand. Natuurlijk mocht op deze mooie dag een stukje vitaliteit niet ontbreken. Daarom kregen de collega's de mogelijkheid om elkaar uit te dagen tijdens de sportieve Wender Beach Games! Tijdens diverse strandactiviteiten, waaronder beachvolleybal en beachvoetbal werd er fanatiek tegen elkaar gestreden. 

Voetencentrum Wender

Wij zijn altijd een stap verder, maar Event Creators ging écht verder dan de verwachting!

Gijs Broekhuis - Podotherapeut bij Voetencentrum Wender

EEN FEESTELIJKE AFSLUITER 

Na alle inspanning was het tijd voor wat ontspanning. Het unieke Wender Foodfestival werd geopend! Onder het genot van sfeervolle muziek genoten de gasten onder andere van heerlijke sushi, frietjes met stoofvlees en heerlijke kipspiesjes, live bereid door de culinair specialisten van Event CreatorsNatuurlijk werd er ook aan de vegetarische gasten gedacht. De gasten konden namelijk van alle gerechten ook genieten van een vegetarische variant!  

Tijd om de voetjes van de vloer te gooien! De fantastische coverband De Moeflons speelde het dak er af met hun geweldige varianten op bekende nummers voor jong en oudDat was uiteraard dansen en meezingen geblazen! Tussen het zingen en dansen door genoten de gasten van heerlijke late-night snacks, waarna er langzamerhand een einde kwam aan een geweldig personeelsfeest. Wij hebben er zeker van genoten, hopelijk jullie ook. Tot de volgende, Voetencentrum Wender👋   

ONTDEK MEER OVER UNIEKE PERSONEELSFEESTEN!

MEER INFORMATIE

Event Adviseurs
... OF LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE EVENT ADVISEURS!

Luit,en Jinke denken graag mee over de mogelijkheden om ook voor jouw bedrijf een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren! Zij steken graag hun handen uit de mouwen om een creatief en uniek concept neer te zetten.

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld