VAN UHM PAKT UIT!

VAN UHM

RELATIES VERBINDEN EN VERSTERKEN!

Van Uhm pakt uit en hoe! Voor het bedrijf uit Borne heeft Event Creators een 3-daagse beurs en in een familiedag georganiseerd.

Het bedrijf dat voedselverwerkingsmachines levert wilde klanten, relaties en leveranciers met elkaar in contact brengen. Hierbij stond trots, innovatie, verbinden en gezelligheid centraal.

'WIE DOON'T ZO'

Het meerdaagse event werd afgetrapt met een driedaagse beurs. Dit vond plaats op de locatie van het bedrijf zelf. Gasten werden hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en een welbekende plak Twentse krentenwegge. 

Met behulp van voetstappenrouting konden de gasten een rondleiding door het pand volgen. De leveranciers stonden de gasten te woord bij verschillende producten. Na afloop van de rondleiding was er gelegenheid voor een netwerkborrel. Hier konden relaties genieten van heerlijke dranken en een hapje eten.

‘BIE OANS THUUS’

Op zaterdag 1 oktober vond de familiedag van Van Uhm plaats. Ook dit vond plaats in het bedrijfspand.

Bij aankomst kon iedereen het pand van Van Uhm bezichtigen. Medewerkers hadden de mogelijkheid om hun werkplek aan hun familieleden te laten zien. Aan het einde van de tour kwam iedereen bijeen in de stretchtent. Verzorgd met gezellige achtergrondmuziek was er hier van alles te beleven. Zo kon er geracet worden in een F1 race simulator, het welbekende  levensgrote Jenga-spel gespeeld worden en werd er heerlijk genoten van het eten uit de foodcorners. 

Herinneringen vereeuwigen kon in de photobooth. De foto's werden direct uitgeprint en als aandenken aan deze prachtige dag mee naar huis genomen! 

MEER WETEN OF DIT TYPE EVENT?


MEER INFORMATIE

Event Adviseurs
... OF VRAAG ONZE ADVISEURS NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Luit, en Jinke denken graag mee om van jouw event een succes te maken! Zij geven op creatieve wijze lading aan jouw idee en maken er zetten samen met jou een uniek event neer!

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw relatie event?☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld