FLY TO THE FUTURE

LENFERINK

FLY TO THE FUTURE

Laag scherende vliegtuiggeluiden vliegen je om de oren. De stewardessen verwelkomen de gasten op Lenferink Airport en wijzen ze naar de juiste gate. Tijdens het 60 jarige jubileum van Lenferink vlogen de medewerkers door het verleden naar een prachtige toekomst. Onder leiding van piloten Alfred en Rob Lenferink werd er teruggeblikt op de afgelopen 60 jaar van Lenferink. Stoelriemen vast! We blikken terug op deze sky high dag. vlieg je mee?

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN

Een 60 jarig jubileum vraagt om een groot feest en vooral een onvergetelijke dag. Omringd door vliegtuigen, collega's, kinderen en partners werd deze bijzondere dag groots gevierd. 

Naast veel entertainment, was er tijd voor een speciaal dankwoord. Collega's, vrienden en in het bijzonder de oprichters, werden door de huidige directie in het zonnetje gezet. Trots werden de toekomstplannen gedeeld met de aanwezigen. Lenferink is groeiende, en nog lang niet uitgegroeid!HET THEMA VERSTERKT DE BOODSCHAP

Metaforisch werd het thema Fly To The Future gebruikt en volledig doorgevoerd tijdens deze dag. Voorafgaand werd er een film gemaakt met Alfred en Rob Lenferink in de hoofdrol. Als piloten spelen zij in een oude Amerikaanse film en vertellen zij over de vlucht die Lenferink gemaakt heeft. Bij de opening werd deze film afgespeeld. Net als in de echte situatie beelden onze stewardessen de veiligheidsinstructies uit. Met de entourage van vliegveld Teuge werd de sfeer compleet.

Benieuwd hoe een thema een event versterkt?

LEES DE BLOG

AANMELDSYSTEEM ALS BRONBESTAND

In het voortraject werden de genodigden benaderd via Event Login. Event Login geeft de mogelijkheid om de opkomst nauwlettend in de gaten te houden en tijdig te kunnen bijsturen. Dankzij ons aanmeldsysteem was er goed in kaart welke doelgroep er op het event aanwezig zouden zijn. Dit maakt dat Event Creators samen met de klant het programma kon finetunen en kon inspelen op het aantal gasten. Keuzes voor op- en afschalen of veranderingen in het programma zijn hierdoor op basis van data te maken. Ook werd het aanmeldsysteem gebruikt om informatie te verzamelen van medewerkers. Zo vroegen we ze wat ze als bijzonder hebben ervaren in de afgelopen 60 jaar bij Lenferink. Deze input hebben we verwerkt in het event en leverde bijzondere momenten op.

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Dankzij ons aanmeldsysteem hebben we ons evenement perfect op de doelgroep kunnen afstemmen. Zo was er voor elke leeftijdscategorie wat leuks te beleven!

Team Event Creators | Event Adviseurs
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld