EVENT CREATORS

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, korte communicatielijnen en een duidelijke taakverdeling. Samen werken we intensief aan spraakmakende events. Binnen de kaders moedigen wij eigen initiatief en creativiteit van individuen aan. Werken bij Event Creators betekent ruimte voor ambities.

Je werkt in een hecht team, waar jij je kunt laten zien en we oog hebben voor jou als individu. Met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching laten we talent groeien. We denken een goede werkgever te zijn met een eerlijke salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEKIJK ONZE
VACATURES HIER

Hieronder vind je de laatste vacatures van Event Creators. Je kan bekijken wat ze
inhouden maar je kan natuurlijk ook direct solliciteren!

Sollicitatie

Accountmanager public events (fulltime)

Voor de acquisitie voor onze succesvolle beurzen in Duitsland zij wij op zoek naar een Accountmanager Public Events (fulltime). Jij bent verantwoordelijk voor de commerciële realisatie van minimaal 4 - 5 beurzen. En oh ja… je redt je ook prima in het Duits!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Sollicitatie

E-Commerce Manager

Je bent de ondernemer binnen het webshopteam met meerdere jaren e-commerce ervaring: je behoudt ten allen tijde het overzicht, bewaakt de visie/missie en legt noodzakelijke koerswijzigingen aan het MT voor

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage HBO/WO

ONLINE MARKETING & E-COMMERCE

Voor onze webshop op Gartentraeume.com zoeken wij een Duitstalige stagiair(e) die niet van kopiëren en koffiezetten houdt maar actief aan de slag wil met content, Kunden en data. Word jij blij van de woorden online marketing, data analyse en trends en ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen vacature open? Dan zien wij graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team. Wij denken een goede werkgever te zijn!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

ASSISTENT ACCOUNT MANAGER PUBLIC EVENTS - INTERNSHIP

Did you gather enough theoretical knowledge and are you ready to show us what you have learned in school? Are you passionate about your profession and enthusiastic to share your knowledge with us and learn together? Perhaps you could be our new intern for assisting our Sales team for the Gartenträume and Winterträume fairs.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld