EVENT CREATORS

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, korte communicatielijnen en een duidelijke taakverdeling. Samen werken we intensief aan spraakmakende events. Binnen de kaders moedigen wij eigen initiatief en creativiteit van individuen aan. Werken bij Event Creators betekent ruimte voor ambities.

Je werkt in een hecht team, waar jij je kunt laten zien en we oog hebben voor jou als individu. Met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching laten we talent groeien. We denken een goede werkgever te zijn met een eerlijke salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEKIJK ONZE
VACATURES HIER

Hieronder vind je de laatste vacatures van Event Creators. Je kan bekijken wat ze
inhouden maar je kan natuurlijk ook direct solliciteren!

Vacature

E-COMMERCE MANAGER Gartenträume Online B.V.

Altijd al je 'eigen' webshop willen runnen? Wij zoeken een E-commerce collega die zich thuis voelt in deze verantwoordelijke en zelfstandige managementfunctie met volop ontwikkelmogelijkheden. Samen met de Manager Event Creators B.V. en de Manager Gartenträume B.V. vorm jij het ambitieuze managementteam van Event Creators.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

MANAGER Event Creators B.V.

Om onze teams te begeleiden naar groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Manager Event Creators B.V.. Jij draagt de zorg voor de bedrijfsvoering en bent eindverantwoordelijk voor de commerciële en operationele gang van zaken. Samen met de Manager Gartenträume B.V. en de E-commerce Manager Gartenträume Online B.V. vorm je het ambitieuze managementteam van Event Creators.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

HBO stage - Bijbaan - Zomerbaan

Webshop Gartenträume kan hulp gebruiken!

Red jij je goed in het Duits en heb je zin in een leuke stage, bij- of (zomer)baan? Kom het webshopteam van Gartenträume dan ondersteunen. Je houdt je vooral bezig met klantenservice en kunt dit uitbreiden naar online marketing en e-commerce klussen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

TRAINEE BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST

Om onze bedrijven te begeleiden bij het realiseren van optimale data oplossingen, het structureren en analyseren van data en de diversiteit aan data in te zetten om onze businessdoelstellingen te behalen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

vacature

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (28 - 32 uur per week)

Ben jij zo'n culinaire alleskunner die creatieve foodconcepten bedenkt én uitvoert? Geen event is hetzelfde omdat wij steeds verder dan de verwachting van onze klanten willen gaan. Met jou in de hoofdrol zijn wij in staat doelstellingen van onze klanten te realiseren en event thema's tot in detail uit te werken. Heb jij zin in deze sterpositie? Wij stellen een nieuw keukenteam samen en zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

Assistent Accountmanager Publieksevenementen

Voor de ondersteuning van de sales voor onze Gartenträume en Winterträume beurzen zijn wij op zoek naar een commerciële collega die onze accountmanagers met raad en daad bijstaat. Zo iemand die z’n zaken altijd enorm netjes op orde heeft, prachtige planningen maakt (en ervoor zorgt dat deze ook worden nageleefd) en graag druk bezig is met procesverbetering (je maakt het jezelf makkelijk natuurlijk). En oh ja… je redt je ook prima in het Duits!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

KIJK JIJ AL VOORUIT?

VIER DE ZOMER MET EC!

Ben je na alle hectiek tijdens het afgelopen anderhalf jaar écht even toe aan wat vermaak met je collega's? Ben je benieuwd naar alle nieuwe collega's die je de afgelopen tijd nog helemaal niet gesproken hebt? Of wil je gewoon weer eens iets vieren en weer bouwen aan het teamgevoel? Vier de Zomer met Event Creators!

Voor elke gelegenheid hebben we een concept klaarstaan! Wil je liever nog even op veilige afstand wat vieren? Dan hebben wij voor jou een fantastische radioshow vol verrassingen. Wil je weer even helemaal uit je plaat gaan met je collega's? Plan dan alvast vooruit en organiseer een personeelsfeest! Je hoeft alleen maar te kiezen en wij helpen je!

RADIOSHOW  PERSONEELSFEEST