EVENT CREATORS

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, korte communicatielijnen en een duidelijke taakverdeling. Samen werken we intensief aan spraakmakende events. Binnen de kaders moedigen wij eigen initiatief en creativiteit van individuen aan. Werken bij Event Creators betekent ruimte voor ambities.

Je werkt in een hecht team, waar jij je kunt laten zien en we oog hebben voor jou als individu. Met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching laten we talent groeien. We denken een goede werkgever te zijn met een eerlijke salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEKIJK ONZE
VACATURES HIER

Hieronder vind je de laatste vacatures van Event Creators. Je kan bekijken wat ze
inhouden maar je kan natuurlijk ook direct solliciteren!

FILTER

Vacature

AFWASHULP (overdag op werkdagen)

Heb jij wel even genoeg van je eigen afwas en best zin om een paar uur per week flink je mouwen op te stropen in onze keuken? Ervaring met de afwas in je eigen keuken is voldoende; wij leren je zo hoe onze afwasmachine werkt

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

FACILITAIR MEDEWERKER BUSINESS EVENTS

Vond je school maar niks maar heb je twee rechterhanden en weet jij met je nuchtere verstand altijd alles prima te regelen en organiseren en je rust te bewaren? Dan hebben wij een baan voor je waarin je alles kunt leren over de organisatie van zakelijke evenementen, je vrachtwagenrijbewijs kunt halen én in een fijne sfeer met een vast team collega’s aan de slag kunt.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

ALLROUND WEBDEVELOPER

Word jij onze rots in de branding als het gaat om de meest technische vragen over onze Magento 2 shop of het partner portal? Meer dan een vleugje Magento 2 magie Wij zijn Gartenträume Online, een bedrijf met een aanstekelijke passie en ambitie om de consument meer buitengeluk te laten beleven. Dat doen we al ruim 30 jaar door middel van live events in heel Duitsland en nu willen we dat succes online evenaren. Of liever gezegd overtreffen! De marketplace webshop is een aantal jaar geleden geplant en we zijn nu klaar voor een groeispurt. Kom jouw Magento 2 magie beoefenen en help onze ambitie te realiseren: binnen 3 jaar naar een omzet van 5 miljoen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld