WERKEN BIJ HET LEUKSTE EVENTBUREAU VAN NEDERLAND

ONZE VACATURES

FILTER

STAGE FACILITY MANAGEMENT | EVENT MANAGEMENT | FINANCE | HOSPITALITY

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

STAGE

ONLINE MARKETING & E-COMMERCE

Voor onze webshop www.gartentraeume.com zoeken we een stagiair met affiniteit met de Duitse taal die het leuk vindt actief bezig te zijn met content, Kunden en data.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

STAGE/AFSTUDEREN

HBO STUDENT MARKETING - COMMUNICATIE

Jij bent de mediamaker van de toekomst en wij zijn druk bezig onze evenementen toekomstproof in te richten. Niet alleen live zijn er volop nieuwe ontwikkelingen, ook online gebeurt er van alles. Woord, beeld en geluid waren nog niet eerder zo belangrijk voor ons. Zo maakten wij ons eigen tv programma voor onze Duitse Gartenträume Kunden, organiseerden we de Ladies Day van For Farmers volledig online en maakten wij met afstudeer stagiair Roanne toffe teasers.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

VACATURE

ACCOUNTMANAGER EVENTS DUITSLAND

Heb jij je commerciële HBO of universitaire studie afgerond en wil je je graag verder ontwikkelen in de richting van sales en relatiebeheer in de evenementenbranche? Wij zijn Gartenträume, een bedrijf met een aanstekelijke passie en ambitie om de consument meer (groen) geluk te laten beleven en wij zoeken een nieuwe collega. Ga jij bedrijven enthousiast maken voor deelname aan onze beurzen Gartenträume, Sommerträume en Winterträume?

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld