EVENT CREATORS

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, korte communicatielijnen en een duidelijke taakverdeling. Samen werken we intensief aan spraakmakende events. Binnen de kaders moedigen wij eigen initiatief en creativiteit van individuen aan. Werken bij Event Creators betekent ruimte voor ambities.

Je werkt in een hecht team, waar jij je kunt laten zien en we oog hebben voor jou als individu. Met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching laten we talent groeien. We denken een goede werkgever te zijn met een eerlijke salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEKIJK ONZE
VACATURES HIER

Hieronder vind je de laatste vacatures van Event Creators. Je kan bekijken wat ze
inhouden maar je kan natuurlijk ook direct solliciteren!

FILTER

VACATURE

KLANTENSERVICE MEDEWERKER GARTENTRÄUME ONLINE DUITSTALIG

Als Customer Care Specialist ben jij hét visitekaartje van de Duitse webshop van Gartenträume Online. Of je nu communiceert via de chat, telefoon of mail, met jouw klantvriendelijke service maak jij van iedere klant een fan van ons merk.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

FACILITAIR MEDEWERKER

Trekt iedereen aan jouw shirt als er geklust moet worden? Steek je gewoon graag lekker je handen uit je mouwen en heb je eigenlijk overal wel een beetje verstand van als het op onderhoud van een pand of van materialen aan komt? Lees dan gauw verder.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

E-COMMERCE SPECIALIST Gartenträume Online B.V.

Gartenträume Online groeit. Groei jij met ons mee? Ben jij gek op de wereld van E-commerce en heb je zin er steeds dieper in te duiken? Kom het webshopteam van onze marketplace dan aanvullen met jouw ondernemerschap en commerciële ambities. Wij zoeken een nieuwe aanvoerder van ons webshopteam!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

MANAGER EVENT CREATORS B.V.

Om onze teams te begeleiden in de ambitie naar groei, zijn we op zoek naar een nieuwe collega 'Head of Event Creators'. Met jou als bevlogen aanvoerder horen wij binnen 2 jaar tot de Top 10 van evenementenbureaus in Nederland, winnen wij De Gouden Giraffe, hebben we operational excellence volledig doorgevoerd en is onze campagnematige aanpak van events en marketing ‘OnTrack’ een eigen merk. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

CAMPAGNEMANAGER & (ONLINE) MARKETING ALLROUNDER

Lijkt het jou tof om je passie voor projectmanagement, marketing én events te combineren en samen met het salesteam maximale resultaten te behalen? Heb jij het liefst alle touwtjes zelf in handen zodat je zeker weet dat alles volgens planning verloopt? Dan is deze combi-functie bij ons jou op het lijf geschreven!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld