WERKEN BIJ EVENT CREATORS

HET LEUKSTE EVENTBUREAU VAN NEDERLAND!

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

Bij Event Creators werk je in een platte organisatie waarin je samenwerkt met een grote verscheidenheid aan experts. Samen werken we intensief aan de gaafste en meest impactvolle events. Binnen onze bedrijfscultuur wordt eigen initiatief en creativiteit enorm gestimuleerd en bovendien krijg je bij ons alle ruimte om jouw ambities te realiseren.

Je werkt in een hecht team van specialisten waar jij je kunt laten zien en waar we oog hebben voor jou. Met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching willen we samen groeien! 

ONZE VACATURES

FILTER

Vacature

AFWASHULP (overdag op werkdagen)

Heb jij wel even genoeg van je eigen afwas en best zin om een paar uur per week flink je mouwen op te stropen in onze keuken? Ervaring met de afwas in je eigen keuken is voldoende; wij leren je zo hoe onze afwasmachine werkt

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld