EVENT CREATORS

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, korte communicatielijnen en een duidelijke taakverdeling. Samen werken we intensief aan spraakmakende events. Binnen de kaders moedigen wij eigen initiatief en creativiteit van individuen aan. Werken bij Event Creators betekent ruimte voor ambities.

Je werkt in een hecht team, waar jij je kunt laten zien en we oog hebben voor jou als individu. Met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching laten we talent groeien. We denken een goede werkgever te zijn met een eerlijke salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEKIJK ONZE
VACATURES HIER

Hieronder vind je de laatste vacatures van Event Creators. Je kan bekijken wat ze
inhouden maar je kan natuurlijk ook direct solliciteren!

Stage

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Stage HBO/WO

ONLINE MARKETING & E-COMMERCE

Voor onze webshop op Gartentraeume.com zoeken wij een Duitstalige stagiair(e) die niet van kopiëren en koffiezetten houdt maar actief aan de slag wil met content, Kunden en data. Word jij blij van de woorden online marketing, data analyse en trends en ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Sollicitatie

MANAGEMENT ASSISTENT (24 tot 28 uur)

Proactief, we vinden het eigenlijk geen leuk woord omdat je het in zoveel vacatures tegenkomt. Niks unieks aan. Maar het is wel precies wat we nodig hebben. Zo iemand die het al opgelost heeft voordat een ander het als probleem tegenkomt. Als financieel administratief medewerker ben je werkzaam in een jong team die zich bezig houdt met de totale administratie van meerdere bedrijven. En oh ja, je bent helemaal ideaal als je gek bent op nieuwe technische of ICT gerelateerde snufjes waarmee wij dan weer kunnen pronken.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Vacature

TRAINEE BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST

Om onze bedrijven te begeleiden bij het realiseren van optimale data oplossingen, het structureren en analyseren van data en de diversiteit aan data in te zetten om onze businessdoelstellingen te behalen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Sollicitatie

Uitvoerend Event Manager

Jij bent de aanpakker en de gastvriendelijke uitvoerder binnen ons team. De praktische uitvoering van live en hybride events is jouw verantwoordelijkheid. De ene dag organiseer je een bedrijfsjubileum voor 100 medewerkers en hun partner, in het weekend zet je een hybride festival neer voor 1000 gasten met live beeldregistratie en de week erna organiseer je een beurs in Duitsland met 15.000 bezoekers in een weekend waarbij richtlijnen van de overheid nauwkeurig moeten worden nageleefd.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Sollicitatie

Projectvoorbereider Events

Wil jij samen met het sales- en uitvoerteam de wensen van klanten vertalen naar een spraakmakend concept voor live en online communicatie? Word jij enthousiast bij het idee dat jij de meest uiteenlopende opdrachtgevers gaat helpen hun strategische ambitie te realiseren? Ben je zo iemand die maar wat graag de verantwoordelijkheid pakt? Wij zoeken een nieuwe collega!

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Sollicitatie

Productmanager Webshop

Krijg jij energie van het runnen van een 'eigen' webshop, heb jij een passie voor groen en ben jij net zo enthousiast als wij over de mogelijkheid buitengeluk te brengen met een uniek tuinproductenassortiment? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Sollicitatie

HUISHOUDELIJKE HULP

Onze steun en toeverlaat gaat na een dienstverband van meer dan 25 jaar genieten van haar dik verdiende pensioen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe Gerda die, net als onze eigen Gerda, het stof niet kan zien liggen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld