KENNIS & NIEUWS. WE DELEN HET GRAAG

FILTER

Tuesday 30 January

TIPS & TRICKS: HOE CREËER JE VITALITEIT MET EVENTS?

Hoe creëer je vitaliteit en waarom zou je dit überhaupt creëren met een event? Het antwoord is simpel: je slaat twee vliegen in één klap! Je creëert en stimuleert met een vitaliteitsevent niet alleen mentaal en fysiek gezonde collega's, je bouwt ook aan een team. Weten hoe jij een vitaliteitsevent kunt invullen voor jouw bedrijf? Lees dan gauw verder!

Lees verder

Tuesday 24 October

IN DE SPOTLIGHT MET JE JUBILEUM!

Een jubileum zonder doel kan voelen als een spectaculaire show zonder enige betekenis. Ja, je gasten zullen genieten van het spektakel maar als organisator wil je meer bereiken dan alleen vermaak. Het opstellen van een duidelijk doel en het bedenken van relevante events helpt je organisatie te groeien. We hebben daarom vast een aantal doelen op een rijtje gezet:

Lees verder

Sunday 23 July

VOORKOM VERMINDERDE PRODUCTIVITEIT, MET VITALE WERKNEMERS

Ontdek de kracht van vitale medewerkers door middel van evenementen. Leer hoe dit de productiviteit en werkprestaties verhoogt voor optimale bedrijfsresultaten. Laat ons je inspireren en begeleiden op de weg naar een gezonde en energieke organisatie!

Lees verder

Wednesday 14 June

WKR & PERSONEELSFEESTEN

Bij het plannen van een personeelsfeest is het belangrijk om rekening te houden met de regels en richtlijnen van de werkkostenregeling. In deze blog bespreken we wat de werkkostenregeling inhoudt en hoe je succesvol personeelsfeesten kunt organiseren binnen deze regeling. Lees in deze blog wat de Werkkostenregeling betekent voor jouw personeelsfeest. Wist je bijvoorbeeld dat een personeelsfeest op eigen werkplek enorm veel voordeel op kan leveren?

Lees verder

Thursday 18 May

HOE GEEF IK INVULLING AAN MIJN PERSONEELSFEEST?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren maar weet je niet hoe? Geen stress! In dit artikel vertellen wij jou hoe jij een creatieve en unieke invulling geeft aan jouw komende personeelsfeest. Een personeelsfeest is een belangrijk event dat niet alleen zorgt voor teambuilding en verbetering van het werkgeluk, maar het geeft je ook de gelegenheid om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet en harde werk.

Lees verder

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld