TIPS & TRICKS: HOE CREËER JE VITALITEIT MET EVENTS?

Blog

Geplaatst op Tuesday 30 January

WAAROM ZOU JE VITALITEIT CREËREN MET EEN EVENT?

Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan het welzijn van hun personeel en daar zijn we blij mee bij Event Creators. Vitale medewerkers zijn vrolijker, energieker en hebben meer passie voor wat zij doen! Daarom organiseren wij events met vitaliteitsprogramma’s. Fysieke en mentale gezondheid staan daarbij centraal. Met onze vitaliteitsprogramma's zijn jij en jouw medewerkers onder andere bezig met beweging, voeding en teamwork, en coaches zullen je daarbij helpen en natuurlijk aanmoedigen! Daarnaast zijn er heerlijke, gezonde smoothies aanwezig. Daarmee is een vitaliteitsevent niet alleen leuk en gezond, je creëert ook een hechtere band onder je collega's en medewerkers!

VITALITEIT EN EVENTS, GAAT DAT WEL SAMEN?

Tuurlijk! Bij vitaliteit gaat het om de hoeveelheid levensenergie en levenskracht. Dat is precies waar events voor staan. Deze energie wordt al lang niet meer altijd opgewekt door een traditioneel personeelsfeest met een patatkraam en (die o-zo-lekkere) biertjes. Door beweging en gezond eten te combineren met live communicatie kan deze energie op zowel korte als lange termijn verhoogd worden. Daarmee wordt een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim gestimuleerd. Niet alleen leuk, maar ook gunstig voor je bedrijf dus.


HOE CREËER JE DAN VITALITEIT MET EEN EVENT?

Een vitaliteitsprogramma bestaat vaak uit verschillende activiteiten waarmee vitaliteit op zowel mentaal als fysiek vlak wordt gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten waarbij je in actie komt zoals: boksen, mountainbiken en volleyballen, maar ook yoga waarbij je ontspanning kunt vinden. Daarnaast kunnen er voedingsexperts en coaches aanwezig zijn met wie je het gesprek aan kunt gaan over jouw voeding en mentaal welbevinden. Had je al gedacht aan een spreker over vitaliteit op jouw evenement? Misschien wel een bekende profvoetballer of wielrenster... 

WORDT DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Bij onze vitaliteitsprogramma's werken we volgens de zes pijlers van positieve gezondheid. Dit is een nieuwe en uitgebreidere kijk op gezondheid dan de traditionele manier, ontwikkeld door Machteld Huber. Gezondheid is namelijk meer dan alleen de afwezigheid van ziekte en klachten. De zes pijlers zijn: dagelijks functioneren, lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven en het meedoen.

Door te werken aan deze zes onderdelen verschijnen jij en je collega's niet alleen energieker en fitter op de werkvloer, maar leg je een stevige fundering om verder te groeien en de beste versie van jezelf te worden! 

OOK VITALITEIT CREËREN DOOR MIDDEL VAN EVENTS?

Vraag Luit naar de mogelijkheden!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Welke clinics er op jouw programma staan, hangt af van de wensen van jouw organisatie. Luit zoekt graag samen met jou naar de beste invulling van jouw vitaliteitsevenement. 

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld