EXPEDITIE ORGA

SAMEN 50 JAAR ORGA VIEREN

50 JAAR ORGA 

Het 50-jarig jubileum van Orga B.V., dat moest gevierd worden natuurlijk! De locatie? Geofort, een klein en innovatief eiland in de Betuwe. Perfect passend bij de missie en visie van Orga! 

STRIJD VOOR IMMUNITEIT

Bij ontvangst werden de teams verdeeld en kreeg iedereen een bandana uitgereikt. Met een kop koffie in de hand werden de teamgenoten gezocht en werd iedereen welkom geheten op Expeditie Orga! Als verrassing kregen ze nog een persoonlijke boodschap van een Oud Expeditie Robinson winnaar: Carlos Platier Luna. Met de nodige motiverende woorden van Carlos kon de strijd beginnen!

Fanatiek betraden de deelnemers het speelveld. De kennis van Orga en de survivalskills werden op de proef gesteld, maar ook werden ze uitgedaagd bij de eetproef. Wie durfde de kippenhartjes of de rundertong te eten?


Afsluitend van de middag was het tijd voor het finalespel! Een estafetterace met verschillende Robinsonproeven waarbij uiteindelijk 1 team er met de winst vandoor is gegaan.


DE ULTIEME ROBINSON 

Na de geleverde strijd werd het tijd voor het Samensmeltingsdiner en de Eilandraad. Een Eilandraad met een positieve twist! Er werd namelijk gestemd op de Ultieme Robinson van de dag. Wie was het fanatiekst vandaag? 

 

FEESTJE TOT IN DE LATE UURTJES 

Na het eten sprong The Black Tie Monkey Squad op het podium en zorgde ervoor dat iedereen met de voetjes van de vloer ging. Vlak voor het einde van de avond rolde de snackmuur nog naar binnen voor een late night snack.

Eenmaal aan het einde van de avond stonden de gasten nog één ding te wachten. Een spectaculaire flyboardshow topte de avond af. Enthousiast stapten de gasten de bus in richting het hotel, waar het nog lang onrustig bleef met een nodige afterparty.

Event Adviseurs
OOK EEN JUBILEUM TE VIEREN?

Ieder jubileum verdient een mooi feest. Onze Event Advisors denken graag mee in de mogelijkheden en maken graag samen een passend en onvergetelijk personeelsfeest! 

Zij steken graag hun handen uit de mouwen om een creatief en uniek concept neer te zetten.

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld