HET FOUTE FESTIVAL; STELLA'TJE FEESTBEESTEN

STELLA FIETSEN

ALLES UIT DE KAST TIJDENS HET FOUTE FESTIVAL

DE LAATSTE JAREN HEBBEN WE VERSCHILLENDE PERSONEELSEVENTS VOOR STELLA MOGEN VERZORGEN. EVENTS WAAR PERSONEELSBINDING EN FUN CENTRAAL STAAN. TIJDENS HET ZOMEREVENT VAN DIT JAAR KON HET NIET GEK GENOEG. ‘STELLA’TJE FEESTBEESTEN’, EEN FOUTE PARTY IN EEN MODERN JASJE. OP HET EIGEN PARKEERTERREIN IN NUNSPEET WERDEN RUIM 400 MEDEWERKERS ONTVANGEN OP HET FOUTE FESTIVAL VOL ENTERTAINMENT EN ACTIVITEITEN.

STELLA'TJE FEESTBEESTEN

Flink uitgedost komen de gasten naar het Foute Festival. Al limbodansend betreden de hippies, konijnen, tokkies, superhelden, kleurrijke creaties & gabbers het festivalterrein en staat er WKD en Smirnoff te wachten. Foute deuntjes komen uit de speakers en uit de verschillende foodcorners trekken heerlijke geuren over het terrein. Dit kan wel eens een heerlijke avond worden!

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Een themafeest is één, maar een themafeest met volledig ontwikkelde huisstijl is toch wel vet! Niet alleen het event, maar ook het speciaal ontwikkelde logo viel in de smaak bij dit Stella'tje feestbeesten!

FOUTE ACTIVITEITEN & ENTERTAINMENT

Na heerlijke gerechtjes van het Pick & Go Foodplein gaan de activiteiten van start. In de aanmeld-portal hebben de feestbeesten hun voorkeur doorgegeven, zodat het activiteitenprogramma vlot van start kan gaan. Een scala aan activiteiten & entertainment zorgen voor verbinding, gezond fanatisme en heel veel lol! Een greep uit de mogelijkheid;

▶️ Foute bingo - 'Nummertje zessentwintaaagghhh'
▶️ DJ Workshop - 'Op zoek naar Martin Kerriks'
▶️ Lasergamen - 'LekkUR LaizerenNn'
▶️ Shisha lounge - 'ChillingZzzZ'
▶️ Work-hard-play-hard-Games - 'Allus wiNNuh!'

ÉÉN GROOT GEKKENHUIS

Und los geht’s! Op het hoofdpodium speelt PPM showband de pannen van het dak. De sterke en voornamelijk minder sterke dansmoves vliegen je om de oren. Dan betreed Party Animals het podium. Ook de mensen die nog even rustig bij de bar stonden, verplaatsen zich naar de dansvloer. De beats knallen door de speakers en de hakkende menigte gaat helemaal los. Één groot gekkenhuis! PPM Showband en Q-music het foute uur zorgen de resterende tijd voor een onvergetelijk avond. Met een heerlijk broodje warm vlees komt er een einde aan het Foute Festival.

Stella’tje feestbeesten, Wederom bedankt voor het vertouwen in ons.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld