STELLA'TJE FEESTBEESTEN

STELLA FIETSEN

PERSONEELSBINDING TIJDENS HET FOUTE FESTIVAL

De laatste jaren hebben we verschillende personeelsevents voor Stella Fietsen mogen verzorgen. Events waar personeeslbinding en fun centraal staan. Tijdens het zomerevent van dit jaar kon het niet gek genoeg. 'Stella'tje Feestbeesten', een foute party in een modern jasje. Op het eigen parkeerterrein in Nunspeet werden ruim 400 medewerkers ontvangen. Het resultaat? Een verrassend feest dat zorgt voor personeelsbinding.

DAAR IS GABBERTJE

Flink uitgedost komen de gasten naar het Foute Festival. Al limbodansend betreden de hippies, konijnen, tokkies, superhelden, kleurrijke creaties & gabbers het festivalterrein. Met als welkomstdrankje...... Precies, WKD en Smirnoff ice kunnen niet ontbreken tijdens deze foute party. Foute deuntjes komen uit de speakers en uit de verschillende foodcorners trekken heerlijke geuren over het terrein. Dit kan wel eens een heerlijke avond worden!

Meer verbinding, gespreksstof en connectie tijdens je event? 

Lees de blog

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Een themafeest is één, maar een themafeest met volledig ontwikkelde huisstijl is toch wel vet! Niet alleen het event, maar ook het speciaal ontwikkelde logo viel in de smaak bij de Stella'tje feestbeesten!

ER KAN ER MAAR ÉÉN DE WINNAAR ZIJN

Via het aanmeld-portal wisten we precies welke activiteiten het meest in de smaak zouden vallen. De feestbeesten gaven namelijk voorafgaand aan het event hun voorkeuren door. Een scala aan activiteiten & entertainment zorgen voor verbinding, gezond fanatisme en heel veel lol! Een greep uit de mogelijkheid;

▶️ Foute bingo - 'Nummertje zessentwintaaagghhh'
▶️ DJ Workshop - 'Op zoek naar Martin Kerriks'
▶️ Lasergamen - 'LekkUR LaizerenNn'
▶️ Shisha lounge - 'ChillingZzzZ'
▶️ Work-hard-play-hard-Games - 'Allus wiNNuh!'

ÉÉN GROOT GEKKENHUIS

Und los geht’s! Op het hoofdpodium speelt PPM showband de pannen van het dak. De sterke en voornamelijk minder sterke dansmoves vliegen je om de oren. Dan betreed Party Animals het podium. Ook de mensen die nog even rustig bij de bar stonden, verplaatsen zich naar de dansvloer. De beats knallen door de speakers en de hakkende menigte gaat helemaal los. Één groot gekkenhuis! En om het nog fouter te maken wordt de avond afgesloten met Q-music - het foute uur. Met een heerlijk broodje warm vlees komt er een einde aan het Foute Festival.

Meer weten over events als middel voor personeelsbinding?

Blog: events voor personeelsbinding

WIL JIJ OOK JE PERSONEELSBINDING STIMULEREN??

Leonie denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Met haar enthousiasme haalt ze alles uit de kast om jouw doelstellingen werkelijkheid te laten worden. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

Meer over Leonie VRAAG HET LEONIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld