400 JAAR GROLSCH

GROLSCH

Trots op Grolsch!

’Eigenzinnigheid, Vakmanschap en Authenticiteit’ 

De drie mannen van Grolsch

De gasten van Grolsch worden ontvangen door de drie mannen die Grolsch groot gemaakt hebben; de heer De Kuyper, de heer Brummer en de heer De Groen. Deze historische figuren werden vertolkt door de acteurs die ook in de commercial van Grolsch op TV te zien zijn.

Patrick Lodiers was als gastspreker uitgenodigd en ontving onder andere de Burgemeester van Enschede en de brouwer van Grolsch op het podium voor een woord. Daarna kregen alle gasten een halve liter beugelfles, waarna afgeteld werd naar exact 16.15 uur (refererend naar het oprichtingsjaar van Grolsch: 1615). De beugels plopten massaal, waarna er groene rook en confetti losbarstte.  

‘Event creators werkt met zeer professionele medewerkers die onder druk kunnen werken en altijd de klant centraal stellen.’ Jaap Hulshof

Van alles te doen

Glennis Grace trad aansluitend op en gasten werden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de brouwerij en het pand van Grolsch. In de verschillende cafés was van alles te doen. Gasten konden meewerken aan een meesterwerk, er kon een foto voor een green screen gemaakt worden en Speelman en Speelman trad op.  

Er was een pubquiz, een percussie workshop op Grolsch kratjes en op verschillende plaatsen werd een Bier-Spijscombinatie aangeboden onder begeleiding van top koks uit regio Twente. In de gerechten die bereid werden, waren de verschillende biersoorten van Grolsch verwerkt.

Na afloop ontvingen alle gasten een jubileumbeugelfles om mee te nemen naar huis. 

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJK HEDEN VOOR U!

Jan Hein staat klaar voor al uw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.

Jan Hein Droste - Director Business Events | 085-1053333

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld