Pouw

On the move | Family festival

POUW = ON THE MOVE

Pouw staat als autodealer voor beweging en wilde haar medewerkers ook in beweging brengen! In het kader van het 75-jarig bestaan hebben wij een onvergetelijke familiedag voor de medewerkers en gezinnen van het bedrijf mogen organiseren

Verbondenheid en gezelligheid waren thema's die centraal stonden bij dit te gekke festival. Voor zowel jong als oud was er van alles te beleven!

"WELKOM OP POUW AIRPORT!"

Rond de middag arriveerden de gasten van Pouw op het vliegveld Teuge. Zij werden door stewardessen warm ontvangen met een kop koffie of thee en een lekkernij. 

Aan de hand van een spectaculaire openingsfilm werden de gasten welkom geheten door de directie van Pouw: ''Welkom op Pouw Airport!''

Vervolgens werd iedereen verzocht zich te verplaatsen naar buiten. Het was tijd voor een familiefoto XXL! Hiermee kon er teruggekeken worden op deze onvergetelijke dag.

ENTERTAINMENT VOOR JONG EN OUD

Voor alle leeftijden was er wat te beleven op het familie festival. Zo was er voor de kinderen een zweefmolen, stormbaan, Mini Cars en een kidscorner. Voor de volwassenen werd schrijver Eus uitgenodigd om een interessante toespraak te houden. 

Ook het eten stond in het thema 'in beweging'. Er waren verschillende food corners aanwezig, waaronder een Hollandse corner, waar de bezoekers konden genieten van poffertjes en Hollandse friet! Ook was er voor de echte fijnproevers een Italiaanse corner, waar de lekkerste en overheerlijke pastagerechten te verkrijgen waren! En voor de bezoekers die wel wat meer pit zochten was er de Mexicaanse corner, met wraps en taco's!

Daarnaast was er in het programma nog tijd voor een bijzondere gast. Bekende zanger en rapper Snelle betrad het podium met zijn bekendste nummers waarop de bezoekers van het Family Festival nog even helemaal los konden gaan!

MEER WETEN OVER DIT TYPE EVENEMENT?


MEER INFORMATIE

Event Adviseurs
... OF VRAAG ONZE ADVISEURS NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Luit, Maarten en Desny denken graag mee over een unieke invulling van jouw evenement! Met veel ervaring en expertise in de evenementenbranche weten zij als geen ander hoe zij jouw idee tot een succesvol event kunnen brengen!

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld