EEN MIJLPAAL OM BIJ STIL TE STAAN

MORSSINKHOF GROEP

TWEEHONDERDVIJFTIG MEDEWERKERS VIEREN JUBILEUM MORSSINKHOF GROEP OP UNIEKE WIJZE

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vraagt het aan Luit. Met zijn ervaring en grote passie voor zakelijke evenementen, weet hij wensen van opdrachtgevers te verwerken in een sterk eventconcept. 

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEER LUIT KENNEN

EEN MIJLPAAL OM BIJ STIL TE STAAN

Met ruim 10 jaar ervaring is Morssinkhof Groep een grote speler op de markt van betonnen GWW- en sierbestratingsproducten en tevens leverancier van straatbakstenen en gevelstenen. Dat zij de ‘kneepjes van het vak’ beheersen, is wel gebleken de afgelopen jaren. Elke medewerker bij Morssinkhof levert daaraan een onmisbare bijdrage en zij mochten daarom flink in het zonnetje worden gezet. Event Creators faciliteerde een jubileumprogramma waarbij ‘binding’, ‘trots’ en ‘fun’ centraal stonden.

KLAAR VOOR DE START? GO!

De gasten werden bij onze thuisbasis De Methoeve in Weerselo ontvangen voor een heerlijke lunch in onze groene tuin. De weergoden waren ons goed gezind deze dag en met temperaturen rond de 30 graden, stond een stralend programma klaar in de startblokken. Het activiteitenprogramma ging van start. Teambuilding, on the road en in the air! Met authentieke kever cabrio’s met open dak en stoere helikopters werd over eigen bedrijfslocatie van Morssinkhof en omstreken van Twente gereden en gevlogen.

TOTAAL OVERDONDERD

De bijzondere dag werd in de warme avondzon afgesloten met een foodfestival, muzikaal omlijst door een driekoppige band. De medewerkers waren lovend over de gave dag en totaal overdonderd. Een dag die de boeken in kan! Morssinkhof Groep, bedankt voor deze gave opdracht en heel graag tot een volgende samenwerking!

AFTERMOVIE

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld