LANCERING VAN DE ALLERNIEUWSTE MELKROBOT

DELAVAL

DELAVAL GEEFT TOEKOMST VAN MELKEN EEN BOOST MET GLOEDNIEUWE MELKMACHINE

BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?

Leonie zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en mee te denken over uw evenement. Vraag Event Advisor Leonie naar de mogelijkheden. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEES DE BLOG VAN LEONIE

INTENSIEVE SAMENWERKING

Met ruim 125 jaar ervaring is DeLaval een grote speler op de markt van melkmachines, met als doel het optimaliseren van de melkproductie en het verbeteren van het welzijn van mens en dier. Al maanden beloofde DeLaval aan hun klanten met iets spectaculairs te komen. Op dinsdag 12 juni 2018 werd dit mysterie onthuld. Achter gesloten ‘staldeuren’ werkte Event Creators met DeLaval intensief samen aan een reeks impactvolle dealerdagen. Dit vanwege de lancering van de allernieuwste melkrobot, de VMS V300.

"Ik zou Event Creators aanbevelen aan iedereen die een event wil organiseren, waar je als bedrijf niet alle kennis, kunde faciliteiten en tijd in huis hebt. Een no-nonsense bedrijf die begrijpt wat de wensen zijn, snel schakelen, meedenken in oplossingen en de nodige creativiteit inbrengen om tot een succesvolle formule te komen."


– Geert-Jacob van Dijk

NIEUWE LANCERING BIJ DE BOER

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni 2018 streken we neer op een groene weide bij een melkveebedrijf in Bantega, Friesland. Vier succesvolle dealerdagen volgden. “We willen de boeren van de toekomst met nieuwe inzichten, technologie, visie en ervaring ondersteunen in het realiseren van hun ambities.”, aldus Geert-Jacob van Dijk, Vice President van DeLaval. De nieuwe melkrobot werd op wel heel unieke wijze gelanceerd. Aan de horizon verscheen een helikopter met een wel heel bijzondere lading. De VMS melkrobot V300 werd ingevlogen en naast de tent gedropt. Overweldigende reacties en diverse handtekeningen volgden. Wegens het succes van deze vierdaagse, besloten we in samenspraak een extra persdag op dinsdag 26 juni 2018 toe te voegen.

KENNISDELING BLIJFT ONMISBAAR

Ook de komende jaren zal kennisdeling centraal blijven staan. Met name op het gebied van nieuwe concepten, producten, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsinrichting op het vlak van melken, voeren, koelen en stalinrichting zegt Geert-Jacob. Event Creators is initiatiefnemend en ondersteunend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat je als bedrijf voor die dag geheel ontzorgd wordt. DeLaval bedankt voor deze gave opdracht en heel graag tot een volgende samenwerking!

PRODUCTMOVIE

KLANT
BEOORDELING

8
PROGRAMMA
9
BEGELEIDING
9
CATERING
9
ACTIVITEITEN
7
INVESTERING

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld