LANCERING VAN DE ALLERNIEUWSTE MELKROBOT

DELAVAL

DELAVAL GEEFT TOEKOMST VAN MELKEN EEN BOOST MET GLOEDNIEUWE MELKMACHINE

INTENSIEVE SAMENWERKING

Met ruim 125 jaar ervaring is DeLaval een grote speler op de markt van melkmachines, met als doel het optimaliseren van de melkproductie en het verbeteren van het welzijn van mens en dier. Al maanden beloofde DeLaval aan hun klanten met iets spectaculairs te komen. Op dinsdag 12 juni 2018 werd dit mysterie onthuld. Achter gesloten ‘staldeuren’ werkte Event Creators met DeLaval intensief samen aan een reeks impactvolle dealerdagen. Dit vanwege de lancering van de allernieuwste melkrobot, de VMS V300.

"Ik zou Event Creators aanbevelen aan iedereen die een event wil organiseren, waar je als bedrijf niet alle kennis, kunde faciliteiten en tijd in huis hebt. Een no-nonsense bedrijf die begrijpt wat de wensen zijn, snel schakelen, meedenken in oplossingen en de nodige creativiteit inbrengen om tot een succesvolle formule te komen."


– Geert-Jacob van Dijk

NIEUWE LANCERING BIJ DE BOER

Van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni 2018 streken we neer op een groene weide bij een melkveebedrijf in Bantega, Friesland. Vier succesvolle dealerdagen volgden. “We willen de boeren van de toekomst met nieuwe inzichten, technologie, visie en ervaring ondersteunen in het realiseren van hun ambities.”, aldus Geert-Jacob van Dijk, Vice President van DeLaval. De nieuwe melkrobot werd op wel heel unieke wijze gelanceerd. Aan de horizon verscheen een helikopter met een wel heel bijzondere lading. De VMS melkrobot V300 werd ingevlogen en naast de tent gedropt. Overweldigende reacties en diverse handtekeningen volgden. Wegens het succes van deze vierdaagse, besloten we in samenspraak een extra persdag op dinsdag 26 juni 2018 toe te voegen.

KENNISDELING BLIJFT ONMISBAAR

Ook de komende jaren zal kennisdeling centraal blijven staan. Met name op het gebied van nieuwe concepten, producten, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsinrichting op het vlak van melken, voeren, koelen en stalinrichting zegt Geert-Jacob. Event Creators is initiatiefnemend en ondersteunend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat je als bedrijf voor die dag geheel ontzorgd wordt. DeLaval bedankt voor deze gave opdracht en heel graag tot een volgende samenwerking!

PRODUCTMOVIE

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?
Luit staat klaar voor al jouw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor jouw event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

KLANT
BEOORDELING

8
PROGRAMMA
9
BEGELEIDING
9
CATERING
9
ACTIVITEITEN
7
INVESTERING
Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.