Opening bedrijfspand Thales Hengelo

Thales

Time To Celebrate Thales Next

Een wel heel bijzondere opening waar maar liefst drie generaties het nieuwe bedrijfspand van Thales in Hengelo openen.

INNOVATIEVE UITNODIGING

Met trots kunnen we zeggen dat wij wederom een geslaagde opening hebben mogen verzorgen. Deze keer voor het nieuwe pand van Thales in Hengelo. Een week lang is er opgebouwd op en rondom het terrein van Thales. Precies op tijd voor de opening stond alles klaar! Een opbouw met regen, heel veel regen. De weergoden hebben onze verzoeken gehoord en daar was maandag de zon! Om 14.00 uur kwamen de eerst VIP gasten aan en werden feestelijk ontvangen met een glaasje prosecco. Met de op maat gemaakte uitnodigingen die door het handige en innovatieve systeem Event Login alleen even snel gescand hoefden te worden, konden de gasten meteen doorlopen.

HET OFFICIËLE MOMENT MET ONDERSTEUNING VAN EEN DRONE 

Nadat alle gasten waren gearriveerd heette voormalig Miss Nederland, Kim Kötter iedereen van harte welkom. Vervolgens vroeg zij Minister Kamp het bijzondere Opera podium te beklimmen. De directie van Thales werd verzocht het podium op te komen voor de officiële opening. De nieuwe bedrijfsvideo werd op diverse grote schermen getoond. Deze video was gemaakt door een drone die tijdens de vertoning van de bedrijfsvideo ook weer kwam aanvliegen. De drone moest de laatste shots nog filmen én de drone nam nog iets anders mee, namelijk twee linten die het heden en verleden symboliseerden. 

DRIE GENERATIES OPENEN HET NIEUWE PAND

Door de twee uiteinden aan elkaar te knopen werd het nieuwe bedrijfspand met veel trots geopend door maar liefst drie generaties! Time To Celebrate Thales Next! Niek Boes verzorgde een ludieke act en de band Beat It! zorgde voor de muzikale begeleiding op het podium. Tijd om de opening onder het genot van een hapje en drankje te vieren!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld