FC TWENTE FESTIVAL

EEN FANTASTISCH SUMMER OF TWENTE FESTIVAL

Een fantastisch Summer of Twente festival wat draait om verbinding, plezier en een onvergetelijke dag met de verschillende geledingen: dat is hoe FC Twente de zomer viert.

ONGEDWONGEN EN GEZELLIG

Vrijwel iedereen kent FC Twente als een voetbalclub met bekende voetballers, maar FC Twente is meer dan alleen de spelers. Tijdens het Summer of Twente festival kunnen de verschillende geledingen van FC Twente op een ongedwongen en gezellige manier met elkaar in contact komen.

Optreden FC Twente Festival

TOUCH OF RED 

Om 18.00 uur wordt iedereen ontvangen op Het Hulsbeek. De locatie is ingericht als een echt festival en iedereen krijgt meteen de echte festival vibe te pakken. De rode halsslingers en zonnebrillen zorgen voor een touch of red die niet mag ontbreken en waar de rode harten sneller van gaan kloppen. De bekende stem van stadionspeaker Jan Bruins praat het event aan elkaar en de sfeer zit er vanaf de eerste minuut goed in. Gezelligheid en verbondenheid is precies waar deze avond om draait.

Het festivalterrein is zo ingericht dat er iets is voor ieder wat wils. Van lekker eten en drinken tot verschillende genres muziek. Er is een mini foodfestival binnen het Summer of Twente festival waar de eigen chefs de sterren van de hemel koken tijdens live cooking. Op de achtergrond speelt er een live band en de aanwezigen kunnen lekker loungen in de shisha lounge.

ONVERGETELIJK 

Later op de avond zorgt Jeroen van de Boom er tijdens zijn optreden voor dat er hard meegezongen wordt, terwijl DJ Trumpetty even later iedereen op de dansvloer weet te krijgen. Van al dat dansen, lachen en zingen krijgt iedereen het warm en kunnen ze lekker afkoelen met een ijsje van de ijscobar.


De hele avond wordt er met elkaar gekletst, gedanst, gezongen en gelachen. Een sfeer die helemaal past bij een zomers festival én bij FC Twente. Als afsluiter van de gezellige en zeer geslaagde avond is er een spectaculaire vuurwerkshow die iedereen doet verwonderen. Niemand gaat met een lege buik naar huis, want de snackwagen voorziet iedereen van een heerlijke late night snack. Een onvergetelijke dag waar de geledingen nog lang over napraten!

Onvergetelijk event
Team Event Creators | Luit
OOK EEN FESTIVAL ORGANISEREN?

Wil jij nou zo’n spetterend festival organiseren, maar heb jij geen ervaring met de technische aspecten, organisatie en de op- en afbouw? Dat is geen enkel probleem. Luit helpt jou samen met gekwalificeerd personeel aan een tof festival!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053318  

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld