SAMEN OMSCHAKELEN

OPENING BELLEVUE ALLIANDER

SAMEN OMSCHAKELEN

Voor Alliander, een van de grootste energiedistributeurs van Nederland, kregen wij een speciale klus. Het hoofdkantoor 'Bellevue' dat volledig gerenoveerd en verduurzaamd was naar aanleiding van hun nieuwe strategie mochten wij openen. Het lintje doorknippen was er niet bij. Het draaide allemaal om samen omschakelen. Letterlijk én figuurlijk. De Bellevue vormde het symbool voor de energietransitie van de toekomst. Op een ludieke wijze gaven we vorm aan deze dag en zorgden we dat maar liefst vijf doelgroepen aangesproken werden. Hoe wij samen omgeschakeld hebben lees je hieronder! 

COMMUNICATIE IS KEY

Wist je dat gedragsverandering plaatsvindt na minimaal 7 contactmomenten? Om echt impact te creëren heb je een communicatiemodel nodig waaruit een strategie voortkomt. Omdat de opening geheel in het teken stond van samen omschakelen, hebben we ons communicatiemiddel Ontrack ingezet. Per doelgroep werden er doelen gesteld die tot een communicatiecampagne leidde. Zo ontstond er een concreet overzicht met zaken die ervoor zouden zorgen dat er gezamenlijk omgeschakeld kon gaan worden. In de aanloop naar het live event werden de doelgroepen getriggerd door de Alliander Challenge app en teasermovies. In de teaser movie vertelden verschillende personen met allerlei verschillende facetten hoe zij waren omgeschakeld op gebied van energie. Een betere voorbereiding tot succes was er niet. 

Meer weten over ons communicatiemodel Ontrack?

Ja, ik wil meer informatie!


ALLIANDER ACTUEEL

Camera's draaien, de presentator en zijn tafelheer zitten er klaar voor en Alliander Actueel begint in 3,2,1 actie. Het hoofdmoment tijdens de openingsdag was ‘Alliander Actueel’. In een roetsjbaan nam BNR-presentator Rens de Jong de gasten mee langs allerlei items én tafelgasten die ‘SamenOmschakelen’ samen brachten. Een mengeling van nieuws, informatie en amusement. Peter Molengraaf, CEO van Alliander, was tafelheer, de side-kick van presentator Rens de Jong. Inclusief huisband was het geheel compleet.  

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Door het communicatietraject Ontrack konden de verschillende doelgroepen op een juiste manier bereikt worden, waardoor de opkomst groot was. Door de juiste invulling werd Samen Omschakelen tot leven gebracht en werd de gedachte achter het event overgedragen aan de doelgroepen. 

TWEE WORDEN ÉÉN

Het eind van het programma 'Alliander Actueel' markeert de opmaat naar de openingshandeling. Rens de Jong geeft aan dat het bij Samen Omschakelen gaat om de grotere rol die elektriciteit zal spelen en dat we het gas steeds meer gedag zeggen. Het nieuwe Bellevue werd omgeschakeld naar energie. Omringd door honderden gasten werd de gaskraan dichtgedraaid. Op symbolische wijze vertaalde een tissue act het vroegere samenspel en aanstaande rolverdeling van gas en elektriciteit. Een symbolische opening van Bellevue. Vanaf nu alleen nog maar groene energie.

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD HOE WE JOUW BOODSCHAP OVERBRENGEN MET EEN EVENT?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elke opening is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie opening te vieren en resultaat te behalen. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld