BELEEF ZWART-WIT

Heracles Almelo

BELEEF ZWART-WIT!

Shades of grey kennen ze niet, zwart en wit wel! Tijdens het relatie event van Heracles zette zij hun sponsoren in het zonnetje. Deze keer werden de sponsoren niet ontvangen bij Erve Asito, maar bij Erve Methoeve. Geen grasveld of tribune was te bekennen, maar dat maakte de avond niet minder scorend! Daarentegen zelfs. Tijdens verschillende activiteiten en workshops leerden de nieuwe en huidige leden van de Businessclub elkaar én Heracles kennen. Om deze dag zwart op wit vast te leggen in de geheugens van de gasten, kregen zij een zeer uniek afscheidscadeau mee. Benieuwd naar dit en andere unieke items uit dit event? Lees het in zwart en wit!

WE HEBBEN ER GIN-IN!

Op verschillende momenten in het jaar organiseert Heracles bijeenkomsten voor haar Businessclubleden. Naast de wedstrijddagen en de business events in het stadion, worden ook locaties van sponsoren ingezet. Zo was onze eventlocatie de Methoeve het decor voor 'Beleef Zwart-Wit'. Langdurige relaties en nieuwe leden leren elkaar én Heracles, onder het genot van een vers bereide Gin Tonic, beter kennen. 

HET PERFECTE PLAATJE ZONDER FOTOTOESTEL? WIJ LEREN JE HET! 

Verschillende workshops en activiteiten maakten dat alle gasten zelf invulling konden geven aan hun avond. In ongedwongen sfeer konden leden genieten van culinaire, innovatieve en sportieve bezigheden, zoals:

  • Spoedcursus fotografie met je smartphone
  • Wijnproeverij
  • Kleur- en kledingadvies
  • Ginproeverij
  • VR & AR experience
  • Kookworkshop

LIMITED EDITION

Niet zomaar een BVO'tje (biertje voor onderweg), maar hét limited edition biertje van Heracles. Bij het verlaten van de Businessclub avond ontvingen de gasten een gepersonaliseerd Heineken biertje. Het design is speciaal ontwikkeld voor 'Beleef Zwart-Wit' en de zwarte flesjes zijn nergens anders te verkrijgen. Een waar collector's item!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld