BELEEF ZWART-WIT

Heracles Almelo

Verbondenheid, gezelligheid en voor ieder wat wils

Een avond voor sponsoren en Heracles om elkaar onder het genot van entertainment, goed eten en een scala aan workshops beter te leren kennen.

Oude bekenden & nieuwe gezichten

Op verschillende momenten in het jaar organiseert Heracles bijeenkomsten voor haar BusinessClubLeden. Naast de wedstrijddagen en de business events in het stadion, worden ook locaties van sponsoren ingezet. Zo was onze eventlocatie de Methoeve het decor voor 'Beleef Zwart-Wit'. Langdurige relaties en nieuwe leden leren elkaar én Heracles in ontspannen setting beter kennen. 

Scala aan activiteiten

Verschillende workshops en activiteiten maakten dat alle gasten zelf invulling konden geven aan hun avond. in ongedwongen sfeer konden leden genieten van onder andere:


  • Spoedcursus fotografie met je smartphone
  • Wijnproeverij
  • Kleur- en kledingadvies
  • Ginproeverij
  • VR & AR experience
  • Kookworkshop

Uniek afscheidscadeau

Een biertje voor onderweg. Bij het verlaten van de BusinessClub avond ontvingen de gasten een gepersonaliseerd Heineken biertje. Het design is speciaal ontwikkeld voor 'Beleef Zwart-Wit' en de zwarte flesjes zijn nergens anders te verkrijgen. Een collector's item!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld