VITAKRAFT PETS' EXPERIENCE

EEN UNIEKE BELEVINGSDAG VOOR HONDEN EN HUN BAASJES

Voor Vitakraft hebben we een unieke honden belevingsdag georganiseerd. Een speciale dag voor hondenbaasjes waarbij hun trouwe viervoeters in het zonnetje werden gezet. Een evenement om bezoekers laagdrempelig kennis te laten maken met de producten van Vitakraft. Een unieke beleving waarmee we merkbinding wisten te creëren.

EEN UNIEKE BELEVING

De bezoekers werden verwelkomd in het Dieren Ontdekpark in Barneveld dat volledig was omgetoverd tot een waar festival terrein. Na de opening van de Vitakraft Pets’ Experience startte de beleving voor de trouwe viervoeters en hun baasjes.

HET ADEMDE VITAKRAFT

Tijdens diverse actieve workshops zoals: ‘massage’, ‘geuren en speuren’ en ‘kind en hond’ kregen bezoekers handige tips en tricks waarmee ze hun eigen hond nog beter leerden kennen en direct konden verwennen. Daarnaast konden baasjes elkaar beter leren kennen tijdens Doggy Dating. Dé unieke speeddate voor een gezellige uitlaatbuddy. Klikte het? Dan kon er een direct gezellige wandeling worden gemaakt. Een hond met een gekke nies of een zere poot? Tijdens deze dag had je zelfs de mogelijkheid om je hond even na te laten kijken door specialisten.

EEN GESLAAGD EVENEMENT

In een fantastische hondenbar konden de honden even opladen. Terwijl de viervoeters genoten van een heerlijke Puppuccino konden de baasjes kennis maken met de hondensnacks en -speeltjes van Vitakraft. 

Aan het eind van de dag ging iedereen naar huis met een goed gevulde goodiebag.

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld