XELVIN ON THE MOVE FESTIVAL

XELVIN

EEN 10 JARIG JUBILEUM VRAAGT OM EEN FESTIVAL

10 jaar Xelvin. Dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Als blijk van waardering voor de mensen die zich dagelijks inzetten voor Xelvin, creëerden we een festival op een prachtige eventlocatie. uit heel Nederland kwamen medewerkers van diverse Xelvin vestigingen naar Vliegveld Twenthe te Enschede om een onvergetelijke dag te beleven.

TIME FOR BOARDING!

Via een gepersonaliseerde toegangspoort, volledig in Xelvin huisstijl, liep de menigte het terrein op. Men werd toegang verleend tot het festivalterrein middels een gepersonaliseerde boardingpass welke via de post naar iedereen verstuurd was. Omroepberichten vliegen je letterlijk om de oren “Mind your step”, “Miss Assink, please go to gate 2, your flight is ready for boarding”. Opstijgende vliegtuiggeluiden doen lijken alsof je je op het panoramadek van Schiphol waant. De gastdames, gekleed als stewardessen, maken het plaatje compleet.

VOOR IEDER WAT WILS

Onze piloot roept de gasten bijeen voor een gezamenlijke luchtfoto die vanaf de bungeejump kraan wordt genomen. Een jarenlange tastbare herinnering aan het 10-jarige jubileum. De stewardessen wijzen de gasten vervolgens naar de juist gates. Er is van alles te beleven. Bungeejumpen, een ritje in de nostalgische zweefmolen of wat dacht je van een uitdaging op een echte wipe-out baan?

"Heerlijke samenwerking met mensen die met je meedenken, je echt werk uit handen nemen, met originele initiatieven en ideeën komen en het dan ook allemaal nog strak uitvoeren. Top!"


– Janne Assink

STEL JE SMAAKPAPILLEN OP DE PROEF

Naast de vele leuke activiteiten was er ook een stuntshow te bewonderen van niemand minder dan Alex van den Broek, negenvoudig Nederlands kampioen motorcross en trial rijden. Ook de innerlijke maag kwam niets tekort. Roze suikerspinnen, zoete met poedersuiker bestrooide poffertjes, verse fruitsmoothies, puntzakjes met knapperige Vlaamse frites… keus genoeg! Het vliegveld werd middels foodtrucks omgetoverd tot een waar openluchtrestaurant. 

WHEN THE SUN GOES DOWN..

De dag werd in stijl afgesloten met een knallend avondfeest met alle aanwezigen in de Hangar. Blauwe prosecco, Pick & Go meisjes in stewardess kledij en een internationaal buffet. Alles was tot in detail doordacht. De ‘Black Tie Monkey Squad’ bliezen het publiek omver met hun energieke performance.

MAGIC MINUTES

Om de dag in stijl af te sluiten werd een exclusief vuurwerkspektakel voor Xelvin afgestoken. Onder het genot van een drankje stond het gezelschap gezamenlijk naar de sterrenhemel te staren. Een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat wordt! 

AFTERMOVIE

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

KLANT
BEOORDELING

9
PROGRAMMA
9
BEGELEIDING
8
CATERING
9
ACTIVITEITEN
8
INVESTERING

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.