HP VALVES MAFFIA NIGHT

EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST

TERUG IN DE TIJD 

Tijdens een uniek personeelsfeest gingen de medewerkers van HP Valves terug in de tijd naar de jaren dertig. Doorgaans ide organisatie de producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales, maar deze avond gingen de medewerkers op in de rol van maffiabazen. Ter ontvangst leidde een rode loper de gasten naar een verborgen prachtige jaren 30 speakeasy: Laat de HP Valves Maffia Night maar beginnen! 

HP VALVES GAAT ALL-IN 

Onder het genot van een heerlijk koud glas prosecco, uitgeserveerd door onze stoere maffia girls, werden de gasten welkom geheten door de directie. Verdeeld over de dag konden de gasten deelnemen aan verschillende Maffia Games. De gasten gingen all-in! In het HP Valves casino speelden zij, onder begeleiding van professionele croupiers, poker, black jack en roulette. Ook gingen zij de strijd aan met de maffia tijdens een zenuwslopende lasergame. Gewonnen! Nu met piepende banden op de vlucht met elektrische dirftkarts, en dat op eigen werkvloer. Na afloop van deze zenuwslopende activiteiten werden de gasten beloond met een heerlijke whisky proeverij en genoten zij van het spectaculaire optreden van de band The Recipe! 

TERUGBLIK OP EEN GESLAAGDE DAG 

Tijd om te dineren! Tijdens een pick & go buffet genoten de gasten van verschillende lekkernijen zoals friet met truffelmayonaise, een broodje pulled pork en pad thai noodles met gamba's en verse groenten: smullen! Nadat de medewerkers met elkaar genoten van een heerlijk diner, sloten ‘s avonds de partners van de organisatie aan. De gasten genoten gezamenlijk van een drankje onder het genot van sfeervolle muziek en praatten na over de activiteiten van de dag. Wat een onvergetelijk Event! HP Valves bedankt 😀  

 

ONTDEK MEER OVER UNIEKE PERSONEELSFEESTEN!

MEER INFORMATIE


Event Adviseurs
... OF LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE EVENT ADVISEURS!

Luit en Jinke denken graag mee over de mogelijkheden om ook voor jouw bedrijf een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren! Zij steken graag hun handen uit de mouwen om een creatief en uniek concept neer te zetten.

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld