BEENS GROEP

OPEN BANENDAG

‘Een succesvol event met maar liefst 150 bezoekers wat ons zeker rendement heeft opgeleverd. Maar liefst 5 nieuwe werknemers!’

Voor Beens Groep hebben wij een Open Banendag voor afstudeerders en werkzoekenden georganiseerd. Een evenement met vrije inloop welke ervoor zorgde dat de bezoeker op een laagdrempelige manier kennismaakt met Beens Groep en met als doel het werven van nieuwe medewerkers. Hoe wij dit deden vertellen we je graag in deze case.


KENNIS MAKEN

Bij aankomst werden de bezoekers verwelkomd door een rode loper met beach vlaggen welke gemaakt waren in de huisstijl van Beens Groep. Bij binnenkomst was het eerst tijd voor een kop koffie en een gesprek met een medewerker. Het doel hiervan was om alvast een beeld te krijgen van de interesse van de bezoeker.


ACTIVITEITEN & ENTERTAINMENT

Na de koffie was het tijd om de voetstappen op de vloer te volgen. Deze route begeleidde de bezoekers door het pand en over het terrein van Beens Groep. Gedurende de route troffen zij 7 verschillende stops, bij iedere stop werd er een activiteit georganiseerd waarmee de bezoekers in aanraking kwam met één van de werkzaamheden die binnen Beens Groep uitgevoerd kan worden. Zo konden doeners bijvoorbeeld een kade bouwen, een kraan bedienen of lastoorts ter hand nemen. Denkers werden uitgedaagd door onder andere CAD-tekeningen of kostprijsberekeningen.

Daarnaast gaven op drie verschillende plekken medewerkers een korte presentatie over zijn specialisme.. Op vrije inloop kon de bezoeker de presentatie bijwonen en wanneer de interesse gewekt was, werd er tijd vrijgemaakt om in gesprek te komen met de medewerker van Beens Groep.


EEN KIJKJE IN DE KEUKEN... 

Het laatste stuk van de route liep door de werkplaats, hier draaide op een grote tv de promotiefilm van Beens Groep. De bezoekers ontvingen hier een broodje BEENSham van de Green Egg en kregen de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met de directie.

Tot slot bij het vertrek naar huis wordt iedereen nog even aangesproken door de HR manager en ontvingen zij allemaal een goodiebag.

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld