WITTEVEEN+BOS

OPENING VAN EEN VERNIEUWD KANTOORPAND

GROTE WERELDSPELER OPENT OP FEESTELIJKE WIJZE DUURZAAM GERENOVEERD BEDRIJFSPAND

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U?

Vraagt het aan Jorn. Jorn is Event Advisor en kan als geen ander invulling geven aan uw event. Daarnaast zit hij klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEES DE BLOG VAN JORN

VAN ENERGIELABEL E NAAR A+++

Na een grondige renovatie van ongeveer een jaar opende Witteveen+Bos op 18 & 19 mei jl. het vernieuwde kantoorpand aan de Leeuwenbrug in Deventer. Witteveen+Bos is een grote wereldspeler op terreinen als water, infrastructuur, milieu en bouw. De verduurzaming van het kantoor schuilt in meerdere kenmerken: ten eerste in de innovatieve warmtepomp die de warmte die vrijkomt bij koeling gebruikt om te verwarmen. Ook is het gebouw inmiddels gasloos, terwijl eerder 55.000m3 gas per jaar werd verbruikt. Daarnaast liggen op het dak van het pand ruim 326 zonnepanelen. Het resultaat is een bijna-energieneutraal gebouw. ‘Het gebouw is echt een toonbeeld van wat er op dit moment mogelijk is als je een oud kantoor wil vernieuwen’, aldus directeur Karin Sluis.

KENNISMAKEN MET INGENIEURSWERK

Het vrijdagprogramma werd ingevuld voor relaties en zaterdag was er een open huis voor medewerkers met hun gezinnen. De zaterdag werd in de avond afgesloten met een spetterende feestavond. Tezamen met Witteveen+Bos stelden we een interactieve programma samen waarin de highlights en de visie van het pand verduidelijkt werden. Ludieke wist-u-dat borden maakten de rondleiding laagdrempelig en interactief en voor alle doelgroepen begrijpelijk. Ook voor de kleine ingenieurs was er van alles te beleven zoals een aqua experiment, virtual reality en een energie opwekkende dansvloer. Vermaak dat vroeg om samenwerking, innovatie en denkvermogen.

HET HEDEN VIEREN, MAAR OOK VOORUIT KIJKEN

Vanuit een volledig transparante tent was er een perfect zicht op de gevel van het nieuwe bedrijfspand. In de avondschemering werd deze prachtig blauw uitgelicht. Aanwezige gasten werden verrast met diverse acts, entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Middels een vooraf ingestudeerde percussie act met eigen medewerkers werd de feestavond spetterend geopend. Door korte lijnen, krachtige samenwerking en co-creatie hebben we met expertise een zo optimaal mogelijk programma weten neer te zetten. We kijken met een glimlach terug, dank voor dit gave project!

AFTERMOVIE

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld