SAMEN VOORUIT

60-JARIG JUBILEUM LAMMERINK INSTALLATIEGROEP

60 JAAR LAMMERINK INSTALLATIEGROEP

Het Twentse familiebedrijf Lammerink Installatiegroep bestaat dit jaar zestig jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden! De medewerkers van het bedrijf gingen op een zonovergoten zaterdag in juni vroeg uit te veren om te vanaf het pittoreske Ootmarsum te vertrekken naar het levendige Súdwest-Fryslan. Maar eerst, heerlijk samen genieten van een kopje koffie en een plak Twentse krentenwegge om de dag goed te beginnen!

EEN GEPERSONALISEERD FEEST

Na een gezellige busreis kwamen de gasten aan in het Friese Hemelum waar ze feestelijk werden ontvangen op een gepersonaliseerd Lammerink terrein. Het terrein bestond uit sierlijk opgestelde voertuigen en materialen van de installatiegroep met daar midden in een sfeervolle 60 jaar Lammerink-stretchtent. Hier genoten de gasten van een ambachtelijke lunch bestaande uit luxe belegde broodjes en heerlijke drankjes. Tevens heette directeur Erik Lammerink de gasten enthousiast welkom op het jubileumfeest. Even lachen naar het vogeltje... Een groepsfoto van alle gasten, dat is er eentje voor in de boeken!

Je ziet aan alles dat Event Creators topkwaliteit levert. Dat is geweldig om te zien en dat voel je tijdens het gehele evenement.

- Erik Lammerink, Directeur Lammerink Installatiegroep

Gedurende de middag genoten de gasten van gepersonaliseerde Lammerink games! Fanatiek speelden de gasten Jenga XXL, Kan Jam, Beach volleybal en XXL Twister. Wat waren ze gedreven en wat was het gezellig! Maar wat gebeurt er dan? De gasten worden zowel ter land als ter zee verrast door een bijzondere act. Vanaf het water voerden een aantal Skûtsjes een spectaculaire wateract op!

Onder het genot van een borrel praatten de gasten samen over hun ervaringen van de dag waarna zij genoten van heerlijke gerechten tijdens het diner. Tijdens het diner stelden de gasten onder andere hun eigen hamburger samen, genoten ze van diverse vleessoorten die werden geserveerd vanaf een Green Egg en smulden ze van heerlijke flammkuchen, broodjes pulled pork en vers gerookte zalm. Om het helemaal af te maken verrasten wij de gasten met een heerlijk ambachtelijk ijsbuffet. Mini Bossche bollen met chocolademousse, cheesecake, ijsbombe's, daar loopt het water jou toch ook van in de mond? Heerlijk!

OP NAAR NOG VELE MOOIE JAREN!

Verzadigd van het diner was het tijd voor een beetje actie: DJ, muziek! De Cherry and the Sugarstuds gaven een spetterend optreden dat werd gevolgd door een geweldig optreden van Zanger Alex! Na een aantal pasjes te hebben gewaagd opende de heerlijke snackwand die de gasten voorzag van een heerlijke late-night-snack. Smullen maar! De voetjes gingen voor een laatste keer van de vloer en toen was het alweer tijd om terug te gaan naar Twente. Ook dit gebeurde op unieke wijze. Van een saaie terugreis was zeker geen sprake. Al rijdend veranderden de gasten in nachtegaaltjes tijdens een feestelijke karaoke op de terugweg. Wat een onvergetelijk jubileumfeest. Lammerink, proost op jullie en op naar nog vele mooie jaren van een prachtig familiebedrijf! 🥂

MEER WETEN OVER SOORTGELIJKE EVENTS?

MEER OVER BEDRIJFSJUBILEA

OOK EEN BEDRIJFSJUBILEUM ORGANISEREN?

Vraag het onze Event Adviseurs! Het organiseren van bedrijfsjubilea kan veel vragen met zich meebrengen. Zij hebben de afgelopen jaren honderden kennis events op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk jubileum!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

📧 BERICHT STUREN    📞 BEL ONS 

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.