BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN

HET MOMENT VAN VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST

Jullie jubileum is een unieke gebeurtenis die maar één keer voorkomt. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om het 10 jarig bestaan van jouw bedrijf, een 25 jarig jubileum of zelfs een bedrijfsjubileum ter ere van het 100 jaar bestaan. Dit bedrijfsjubileum is een moment om trots op te zijn. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! De volgende stap is het organiseren van een spetterend feest waarin jullie jubileum centraal staat.

Een bedrijfsjubileum wordt vaak gezien als één datum waarop een feest moet plaatsvinden. Veel bedrijven laten hierdoor helaas kansen onbenut. Door de juiste invulling kan een jubileumjaar naast mooie herinneringen, ook blijvend zakelijk succes opleveren. Echte impact maak je met een bijzonder en uniek evenement dat past bij de identiteit en doelstellingen van jullie bedrijf.

Open Dag Jubileum Carel Lurvink | Event Creators

DOELEN BEHALEN MET EEN UNIEK BEDRIJFSJUBILEUM

Een bedrijfsjubileum is de perfecte reden voor een feest! Een bedrijfsjubileum is het perfecte moment om de kennis en kunde van jullie organisatie uit te dragen aan een groot publiek. Toch is het ook van belang om na te denken over de overkoepelende doelstellingen van jouw feest of evenement. In het meest ideale scenario levert het organiseren van een bedrijfsjubileum namelijk niet alleen mooie herinneringen, maar ook nog eens blijvend rendement op. Denk aan nieuwe klanten, gemotiveerdere en betrokken medewerkers, aanwas van getalenteerde sollicitanten of een sterkere binding met de regio. Door strategisch te werk te gaan zet je niet alleen een leuk jubileumfeest neer, maar een event met blijvende impact!


35+ JUBILEA PER JAAR

Wij organiseren jubilea met regelmaat. Van mkb tot multinational; bij ons is uw doelstelling leidend.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen die verder gaan dan de verwachting.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Een sterk team van oproep- en vaste krachten zorgt voor korte lijnen. Van uitvoerders & koks tot gastdames & campagnemanagers.

BEDANK MEDEWERKERS EN RELATIES TIJDENS EEN BEDRIJFSJUBILEUM

Zie een bedrijfsjubileum niet als momentopname. Het is een periode waarin je jouw doelgroep kunt verbinden, bedanken en aantrekken. Welke doelgroepen zijn van belang voor jouw bedrijfsjubileum?

Jullie bedrijfsjubileum is een mooi moment om je medewerkers te bedanken. Zij hebben namelijk bijgedragen aan het succes van je bedrijf! Grijp dit bedrijfsjubileum aan om te laten zien dat je trots bent op het team. Een goed georganiseerd bedrijfsjubileum stimuleert verbinding met de organisatie en creëert een gevoel van trots bij de medewerkers. Zo creëer je ook nog eens ambassadeurs van jouw bedrijf en verminder je het verloop van personeel.

Bedrijfsfestival Jubileum Probo | Event Creators
VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG DIRECT INFORMATIE 


De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

EEN BEDRIJFSJUBILEUM MET FOCUS OP DE TOEKOMST

Klanten en zakenrelaties mogen tijdens het vieren van een bedrijfsjubileum niet vergeten worden. Toon klanten op een feestelijke manier wat jullie bedrijf uniek maakt. Laat (potentiële) relaties op ludieke manier kennismaken met de historie van jullie bedrijf en zorg dat nieuwe klanten ook in de toekomst de weg naar jullie weten te vinden.

Veel openstaande vacatures? Ook potentiële medewerkers kun je betrekken bij een bedrijfsjubileum. Denk aan een open dag voor studenten en werkzoekenden of een banenmarkt met een feestelijk tintje.


HET (LATEN) ORGANISEREN VAN EEN BEDRIJFSJUBILEUM

Een bedrijfsjubileum organiseren voor jouw organisatie doe je natuurlijk niet zomaar. Om een onvergetelijk bedrijfsjubileum neer te zetten, zijn een paar onderdelen van essentieel belang. Denk bijvoorbeeld aan de gastenlijst, de catering, de locatie, aankleding en het entertainment. Best een flinke klus, al helemaal naast je dagelijkse werkzaamheden.

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Bij Event Creators geloven we dan ook niet in standaard pakketten. Wij organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum. Elke collega in ons team heeft zijn of haar eigen expertise, die jij kunt benutten voor het neerzetten van een onvergetelijk event! Zo geven onze Event Advisors creatieve adviezen over de invulling van jullie bedrijfsjubileum. Onze Event Organisers zorgen dat alles in de puntjes geregeld is tijdens jullie evenement. Onze Campagne Manager zorgt dat jij jouw strategische doelstellingen behaalt en blijvende impact maakt op je doelgroepen. Tot slot zorgt ons facilitaire team er voor dat jullie locatie er stralend uitziet. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van dit feestelijke moment.

MEER WETEN OVER JOUW BEDRIJFSJUBILEUM?
Stel je vraag aan Luit!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

BAKJE KOFFIE DOEN? BEKIJK EEN CASE

Themadecoratie Reiger Suspension | Event Creators

MEER RELATIE EVENTS:

OPENING

Opening van je nieuwe bedrijfspand te vieren? Pak dit moment aan om een mooi feest én zakelijke doelen te realiseren!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

RELATIEDAG

Relatiedagen helpen je om je banden met partners te verstevigen, behaal samen met hen jouw zakelijke doelstellingen!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld