BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN

HET MOMENT VAN VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST

Een bedrijfsjubileum vieren of organiseren doe je hoogstens eens in de vijf jaar. Desondanks ziet Event Creators een bedrijfsjubileum niet als één los moment. Het is een periode waarin je jouw (potentiële) relaties en medewerkers kunt binden aan je bedrijf. Zij hebben namelijk bijgedragen aan het succes van je bedrijf! Grijp het jubileum aan om ze te bedanken en trots te maken. Event Creators zet evenementen in om zakelijk succes te behalen. Een jubileum vraagt om feest, maar wat als dat feest ook rendement kan opleveren? Wij helpen je een jubileum te organiseren die naast mooie herinneringen ook mooie resultaten realiseert. Meer weten? Kom eens langs, dan adviseren we je graag!

Ja ik wil een gratis adviesgesprek

Open Dag Jubileum Carel Lurvink | Event Creators

EEN BEDRIJFSJUBILEUM STAAT VOOR PLEZIER MAAR OOK VERBINDING 

Event Creators maakt van het het jubileumjaar een periode voor jouw bedrijf om verbinding te creëren met de verschillende doelgroepen die jouw organisatie rijk is. Zet medewerkers in het zonnetje, toon klanten wat je allemaal te bieden hebt en laat relaties kennis maken met de historie en toekomstplannen van de organisatie. Event Creators heeft de kennis en expertise om dit op iedere doelgroep aan te sluiten om hen en jou, een grootse glimlach te bezorgen. 

BEKIJK WAT EVENTS BETEKENEN VOOR JOUW RELATIES

35+ JUBILEA PER JAAR

Wij organiseren jubilea met regelmaat. Van mkb tot multinational; bij ons is uw doelstelling leidend.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen die verder gaan dan de verwachting.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Een sterk team van oproep- en vaste krachten zorgt voor korte lijnen. Van uitvoerders & koks tot gastdames & campagnemanagers.

JE BEDRIJFSJUBILEUM IS MEER DAN ÉÉN FEESTMOMENT

Een bedrijfsjubileum wordt vaak gezien als één moment in een jubileumjaar waarop een feest moet plaatsvinden. Veel bedrijven laten hierdoor kansen onbenut. Door de juiste invulling van eventmarketing kan een jubileumjaar naast veel feest, ook bijdragen aan zakelijk succes. Event Creators helpt bedrijven en organisaties om de volledige periode in te vullen en de doelgroep hier op een passende manier bij te betrekken. 

Bedrijfsfestival Jubileum Probo | Event Creators
VRAAG LUIT NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

BAKKIE KOFFIE DOEN? LEER LUIT KENNEN

Themadecoratie Reiger Suspension | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!