BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN

HET MOMENT VAN VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST

Een bedrijfsjubileum vieren of organiseren doen zelfs de grootste feestbeesten hoogstens eens in de vijf jaar. Desondanks ziet Event Creators dit niet als één los moment. Het is een periode waarin je jouw (potentiële) relaties en medewerkers kunt binden aan je bedrijf. Zij hebben namelijk bijgedragen aan het succes van je bedrijf! Grijp het jubileum aan om ze te bedanken en trots te maken. Event Creators zet evenementen in om zakelijk succes te behalen. Bestaat jouw bedrijf binnenkort 25, 50 of misschien al wel 100 jaar? Dat vraagt natuurlijk om een mooi feest, maar wat als dat evenement ook rendement kan opleveren? Wij helpen je een event te organiseren wat naast mooie herinneringen ook mooie resultaten oplevert, ook in coronatijd! Ook nu is er veel behoefte aan verbinden en 'ontmoeten' merken we, daarom zou het ook enorm zonde zijn als jullie jubileumjaar zomaar voorbij gaat. Daarom hebben we een coronaproof aanpak ontwikkeld die ook nu gewoon door mogen gaan.

Open Dag Jubileum Carel Lurvink | Event Creators

VEILIG 'SAMENKOMEN' TIJDENS EEN BEDRIJFSJUBILEUM

Een jubileumjaar is niet alleen een mooie mijlpaal en reden voor feest, maar ook een unieke kans voor jullie bedrijf. Een jubileumjaar is namelijk een uitgelezen kans om meer verbinding binnen de organisatie te realiseren, zakelijke relaties te verstevigen en om je bedrijf op de kaart te zetten. Dat kan ook in deze bijzondere tijd met een aantal coronaproof concepten die we hebben uitgewerkt in nauw overleg met de veiligheidsregio's. In onze white paper over jubilea tijdens Corona lees je hier meer over. 

Event Creators maakt van het het jubileumjaar een periode voor jouw bedrijf om verbinding te creëren met de verschillende doelgroepen die jouw organisatie rijk is. Zet medewerkers in het zonnetje, toon klanten wat je allemaal te bieden hebt en laat relaties kennis maken met de historie en toekomstplannen van de organisatie. Event Creators heeft de kennis en expertise om dit op iedere doelgroep aan te sluiten om hen en jou, een grootse glimlach te bezorgen. 

BEKIJK WAT EVENTS BETEKENEN VOOR JOUW RELATIES BEKIJK ONZE CORONAPROOF CONCEPTEN!

35+ JUBILEA PER JAAR

Wij organiseren jubilea met regelmaat. Van mkb tot multinational; bij ons is uw doelstelling leidend.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen die verder gaan dan de verwachting.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Een sterk team van oproep- en vaste krachten zorgt voor korte lijnen. Van uitvoerders & koks tot gastdames & campagnemanagers.

JE BEDRIJFSJUBILEUM IS MEER DAN ÉÉN LOSSTAAND FEESTMOMENT

Het jubileumjaar van een bedrijf of organisatie wordt vaak gezien als één moment in dat jaar waarop een feest moet plaatsvinden. Veel bedrijven laten hierdoor kansen onbenut. Door de juiste invulling van eventmarketing kan een jubileumjaar naast feest, ook bijdragen aan zakelijk succes. Event Creators helpt bedrijven en organisaties volgens het OnTrack principe om een strategie uit te werken waarbij doelstellingen worden opgesteld 

Bedrijfsfestival Jubileum Probo | Event Creators
MEER WETEN OVER JOUW BEDRIJFSJUBILEUM?

Stel je vraag aan Jan Hein!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Jan Hein is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jan Hein Droste - Event Advisor | 085-1053324

BAKJE KOFFIE DOEN? BEKIJK EEN CASE

Themadecoratie Reiger Suspension | Event Creators

MEER RELATIE EVENTS:

OPENING

Opening van je nieuwe bedrijfspand te vieren? Pak dit moment aan om een mooi feest én zakelijke doelen te realiseren!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

RELATIEDAG

Relatiedagen helpen je om je banden met partners te verstevigen, behaal samen met hen jouw zakelijke doelstellingen!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld