HET MOMENT VAN VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST

BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN

EEN BEDRIJFSJUBILEUM? 10, 25, 50 OF ZELFS 100 JAAR? dat moet gevierd worden! EEN MIJLPAAL OM BIJ STIL TE STAAN. Event creators ziet EEN BEDRIJFSJUBILEUM NIET als ÉÉN MOMENT, MAAR als PERIODE WAARIN U DE (POTENTIËLE) RELATIES KUNT BINDEN AAN UW BEDRIJF. 

Event Creators zet evenementen in om zakelijk succes te behalen. Een jubileum vraagt om feest, maar wat als dat feest ook rendement kan opleveren? Wij denken graag met u mee.

35+ JUBILEA PER JAAR

Een jubilea is bij ons regelmaat, van mkb tot multinational.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van jubilea die verder gaan dan de verwachting.

50 OPROEPKRACHTEN IN DIENST

Elk event is binnen no time opgebouwd en weer afgebouwd.

PLEZIER EN VERBINDING

Event Creators maakt van het het jubileumjaar een periode voor uw bedrijf om verbinding te creëren met de verschillende doelgroepen die uw organisatie rijk is. Zet medewerkers in het zonnetje, toon klanten wat u allemaal te bieden hebt en laat relaties kennis maken met de historie en toekomstplannen van de organisatie. Event Creators heeft de kennis en expertise om dit op iedere doelgroep aan te sluiten en hen, en u, een grootse glimlach te bezorgen. 

BEKIJK WAT EVENTS BETEKENEN VOOR UW RELATIES

MEER DAN ÉÉN MOMENT

Een bedrijfsjubileum wordt vaak gezien als één moment in een jubileumjaar waarop een feest moet plaatsvinden. Veel bedrijven laten hierdoor kansen onbenut. Door de juiste invulling van eventmarketing kan een jubileumjaar naast veel feest, ook bijdragen aan zakelijk succes. Event Creators helpt bedrijven en organisaties om de volledige periode in te vullen en de doelgroep hier op een passende manier bij te betrekken. 

UW JUBILEUM OP BIJZONDERE WIJZE VIEREN?

Als Event Advisor denkt Ellen met u mee over de mogelijkheden voor uw jubileum. De laatste 10 jaar heeft Ellen ruim 70 jubileum events begeleid. Vraag Ellen het hemd van het lijf over hoe wij dit voor u kunnen doen. 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld