EEN 9 DAAGSE ONLINE CHALLENGE

38 brandweerposten met elkaar verbinden

GEPERSONALISEERDE CHALLENGE 

De IJsselland Challenge, hét online event om maar liefst 43 brandweerposten en kantoorteams met elkaar te verbinden. Negen avonden lang was er de mogelijkheid om de Challenge aan te gaan. Zowel in team verband als individueel was het mogelijk om de winst binnen te slepen. Middels vraag en antwoord hebben we veel actuele topics onder de aandacht kunnen brengen.

Grote groepen samenbrengen zit er momenteel door Corona niet in. Om de verschillende brandweerposten en kantoorteams toch met elkaar te verbinden, werd een gepersonaliseerde Challenge uitgewerkt. Een combinatie van entertainment en educatie om te komen tot verbinding. Onderling binnen de brandweerpost, maar ook overkoepelend binnen de organisatie.


INFORMATIE & ENTERTAINMENT 

In 70 vragen/opdrachten werden de teams uitgedaagd op verschillende thema’s. Actualiteiten en muziek werden afgewisseld met topics uit het werkveld en vakinhoudelijke vragen. Om interactie te bevorderen, werd er een online dashboard ingericht waarbij scores gevolgd konden worden. Door een competitie-element toe te voegen wisten we meer interactie tussen de verschillende teams te realiseren. Voor de bonusopdrachten was informatie van buiten je team nodig. Deze vraag kon de uitslag nog geheel veranderen! Hoeveel informatie wissel je uit? En met welke teams speel je samen?

'EEN DAVEREND SUCCES'

Doel van de Challenge; Verbinding stimuleren & op een ‘fun’ manier mensen betrekken bij de organisatie en actualiteiten. En dat is gelukt! Binnen de teams wisten we verbinding te realiseren en werden topics uit het werkveld goed overdacht. Een succesformule!


Wil jij ook een online event op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen doen we er alles aan om jouw event te realiseren. Wij gaan verder dan jouw verwachting!

MEER WETEN OVER DIT SOORT EVENEMENTEN?

MEER INFORMATIE

...OF VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Onze adviseurs kijken graag met jou samen naar de mogelijkheden om jouw hybride event onvergetelijk te maken!

 

🕻 BEL ONS ✉ STUUR EEN BERICHT

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld