NIEUWJAARSDRIVE BEENS GROEP

NIEUWJAARSDRIVE MET HET 'BEENS' DNA

Een nieuwjaarsdrive in het teken van verbinden! Beens Groep wilde dit jaar goed beginnen en de neuzen binnen de organisatie dezelfde kant op zetten. Met een drive-thru werd er gelachen en genoten, maar vooral verbonden! De kick-off van het nieuwe jaar was er een om niet snel te vergeten!

EEN NIEUWJAARSDRIVE DIE 'BEENS GROEP' ADEMDE!

De drive-thru van Beens stond volledig in het teken van het bedrijf en de medewerkers. Na een mooi jaar wilde het bedrijf toch wat doen om de medewerkers in het zonnetje te zetten en om weer vol energie 2021 in te gaan. Alles op en rond het terrein stond in het teken van Beens, zo zijn er kranen, busjes en vrachtwagens van het bedrijf verwerkt in de route. Dit zorgde ervoor dat de deelnemers zich goed konden identificeren met het evenement en het bedrijf zelf. Dat zorgde voor trots en dat was te zien aan iedereen die het terrein verliet. Dat maakte van deze drive-thru niet zomaar een feest, maar een feest met een mooi resultaat! 

190

Bezoekers namen deel aan de nieuwjaarsdrive

593

Keer is er raak geschoten bij de schiettent

210

Ramen zijn er gewassen bij de carwash

EEN OP MAAT GEMAAKT EVENT IN NO-TIME

De nieuwjaarsdrive voor Beens Groep stond in een recordtijd, doordat we veel materialen in eigen beheer hebben maar ook vanwege het terrein wat enorm geschikt bleek voor een fantastische drive-thru. Het terrein maakte het ook mogelijk om een aantal unieke decoraties aan te brengen waaronder een busje van Beens die onder een grote kraan hing en een grote discobal die boven het terrein was bevestigd met een kraan. Daarnaast is ook de werkplaats van het bedrijf ingezet als drive-in bioscoop, dit maakte de drive helemaal af!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld