WINTER WONDERLAND TOUR

THALES NEDERLAND

AFSLUITER VAN HET 100-JARIG BESTAAN

Thales Nederland bestaat 100 jaar! Het bedrijf dat oorspronkelijk is opgericht in Frankrijk, is wereldwijd actief op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Het gehele jubileumjaar stond in het teken van feest en er werden verspreid over het gehele jaar ook verscheidene evenementen georganiseerd. Als afsluiter van dit fantastische jubileumtraject werd midden december een tweedaagse Winter Wonderland Tour georganiseerd. De tour werd afgetrapt bij de vestiging in Hengelo en een dag later werd deze georganiseerd in Huizen. 

WINTERSE LEKKERNIJEN 

Rond 16.30 uur liepen de eerste gasten direct vanuit hun werk Winter Wonderland binnen! Om de gasten een beetje warm te houden stond er glühwein en warme chocolademelk voor ze klaar. 

Op een groot scherm werd er een compilatie van 100 jaar Thales afgespeeld. Dit werd afgewisseld met kerstboodschappen van de directie en collega's.

Vanuit diverse hoeken kwamen de overheerlijke geuren de gasten al tegemoet. Door middel van live cooking werden er winterse gerechten zoals flammkuchen, erwtensoep en Duitse braadworst bereidt. 

OPERATION PLASTIC

Begin dit jaar lanceerde Thales 'Operation Plastic'. Hier werd met de kennis van Thales het wereldwijde probleem van plastic afval aangepakt. Dit was ook terug te zien in het evenement. Zo konden er in de photobooth geweldige foto's worden gemaakt. De attributen in de photobooth bestonden uit uit hergebruikte plasticmaterialen. De foto's werden per e-mail naar de deelnemers verzonden. Een duurzame oplossing een hele leuke herinnering aan de avond!

Ook het kerstpakket was plasticvrij. Bij vertrek ontving iedere gast een pakket en werden ze fijne feestdagen toegewenst!

MEER WETEN OVER DIT SOORT EVENTS?


MEER INFORMATIE

... OF VRAAG ONS PERSOONLIJK NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Een kerstborrel is dé perfecte manier om jouw medewerkers te binden. Samen met jou organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement om jouw kerstborrel te vieren. 

Luit en Jinke denken graag met jou mee over de mogelijkheden. Niks is het te gek en zij laten dan ook graag hun creativiteit de vrije loop gaan!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld