WITZAND PAKT UIT

PERSONEELSFEEST

PERSONEELSFEEST WITZAND

Witzand bestaat dit jaar 125 jaar. Dat wordt op verschillende momenten in het jaar gevierd met diverse doelgroepen. In oktober was het tijd voor het personeelsfeest. Op onze eventlocatie De Methoeve werden de medewerkers van Witzand in de watten gelegd. De verrassingen wisselden elkaar in hoog tempo af!

WITZAND PAKT UIT

Een spectaculair personeelsfeest. Het personeelsfeest in het jubileumjaar was voor Witzand reden om flink uit te pakken. De mensen die dagelijks het gevoel van Witzand uitdragen naar de buitenwereld, werden ontvangen op onze eventlocatie De Methoeve. En er werd flink uitgepakt.

De avond werd geopend door een band, bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen. Als een geoliede machine verrasten ze hun collega's met een spectaculaire beats-act. De toon was gezet. Na een kort woordje door de directie werd de nieuwe bedrijfsfilm getoond. Het dak van De Methoeve ging er pas echt af toen The Black Tie Monkey Squad op de planken kwam. Waar de avond al niet meer stuk kon, wist Witzand haar medewerkers opnieuw te verrassen. Van achter de aangelichte vrachtwagen schoot een grootse vuurwerkshow de lucht in. 

HEDEN & VERLEDEN

Een belangrijke vereiste voor de avond was de verbinding tussen heden en verleden. Op verschillende momenten tijdens de avond werden verwijzingen gemaakt. Zo werden huidige medewerkers gefotografeerd met collega's van zo'n 100 jaar geleden, werd er tijdens de speech kort stilgestaan bij de historie en was een groot portret van de oprichter de gehele avond goed zichtbaar op de uitgelichte vrachtwagen. 

BENIEUWD OF WE JULLIE IDEE√čN OM KUNNEN ZETTEN IN EEN STERK EVENT?

Jan Hein staat klaar voor al uw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Jan Hein Droste - Director Business Events  | 085-1053333 

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld