WITZAND PAKT UIT

PERSONEELSFEEST

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

125 jaar samen trots. Zo een mijlpaal kan niet ongevierd blijven. Daarom organiseerden we in samenwerking met Witzand een volledig jubileum jaar. Aan de hand van ons communicatiemodel Ontrack werd het hele jaar ingevuld met contactmomenten. Live, online of print. Volledig gericht op de doelgroepen met hun doelstellingen. Één van deze contactmomenten was het personeelsfeest. Dit was het moment om hun medewerkers in de watten te leggen. Zonder hen was het behalen van zo een mijlpijl immers niet gerealiseerd. Op onze evenementenlocatie De Methoeve wisselden de verrassingen elkaar in hoog tempo af! Benieuwd hoe dit event bijdroeg aan de engagement me Witzand? Go check it out!

WITZAND PAKT UIT

Het personeelsfeest in het jubileumjaar was voor Witzand reden om flink uit te pakken. De mensen die dagelijks het gevoel van Witzand uitdragen naar de buitenwereld, werden ontvangen op onze eventlocatie De Methoeve. En er werd flink uitgepakt.

De avond werd geopend door een band, bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen. Als een geoliede machine verrasten ze hun collega's met een spectaculaire beats-act. De toon was gezet. Na een kort woordje door de directie werd de nieuwe bedrijfsfilm getoond. Het dak van De Methoeve ging er pas echt af toen The Black Tie Monkey Squad op de planken kwam. Waar de avond al niet meer stuk kon, wist Witzand haar medewerkers opnieuw te verrassen. Van achter de aangelichte vrachtwagen schoot een grootse vuurwerkshow de lucht in. 

HEDEN & VERLEDEN

Een belangrijke vereiste voor de avond was de verbinding tussen heden en verleden. Op verschillende momenten tijdens de avond werden verwijzingen gemaakt. Zo werden huidige medewerkers gefotografeerd met collega's van zo'n 100 jaar geleden, werd er tijdens de speech kort stilgestaan bij de historie en was een groot portret van de oprichter de gehele avond goed zichtbaar op de uitgelichte vrachtwagen. Aan het einde van de avond voelde de medewerkers zich verbonden met Witzand. Op naar nog meer mooie jaren!

BENIEUWD OF WE JULLIE IDEEËN OM KUNNEN ZETTEN IN EEN STERK EVENT?

Jan Hein staat klaar voor al uw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Jan Hein Droste - Director Business Events  | 085-1053333 

NEEM CONTACT OP

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld