ZILVEREN JUBILEUMFEEST

HAARHUIS GENERATOREN

DE BRON VAN STROOM IS NOG LANG NIET UITGEPUT

Familiebedrijf Haarhuis Generatoren bestond dit jaar maar liefst 25 jaar en dat werd feestelijk gevierd. Het toonaangevende bedrijf is met behulp van passievolle vakkennis, eigen producten en het best mogelijke advies de afgelopen jaren een bekend begrip geworden in Ootmarsum en omstreken. In samenwerking met Haarhuis hebben we een passend tweedaags programma in elkaar gezet.

EEN ONVERGETELIJK HOOGTEPUNT

Op vrijdag was het groot feest voor genodigden en zaterdag vond een open dag plaats voor iedereen. Met het jubileumfeest werd ook een andere mijlpaal gemarkeerd. Want Jan Haarhuis, het gezicht achter het bedrijf en de drijvende kracht, kondigde aan dat hij een stapje terug ging doen. De directiefunctie wordt overgenomen door dochter Ellen. Stoppen doet hij voorlopig nog niet, daarvoor vindt hij het werk nog veel te mooi. Het jubileum weekend leidde tot vele stralende gezichten. Op het terrein zagen de bezoekers met eigen ogen wat deze zilveren onderneming allemaal in huis heeft. 


"Alles wordt nagekomen wat is afgesproken, daar kan je echt op vertrouwen. Wat een fijn team is Event Creators, wij zijn volledig ontzorgt! Een super weekend, waarin we ons visitekaartje hebben mogen achterlaten."

- Ellen Haarhuis


BETROUWBARE GEZONDE SPANNING

Bij de open dag waren talrijke gasten aanwezig. Jan Haarhuis nam de aanwezigen terug in de tijd naar 1992 toen hij zelf zijn eerste aggregaat produceerde nog zonder werknemers. Met verhalen en anekdotes over de afgelopen 25 jaar werd een beeld geschetst van een onderneming die met één grondlegger van start ging en na verloop van jaren met een hechte club mensen een succesvolle onderneming vormde. Haarhuis is uitgegroeid tot een volwaardige partner in de aggregatenwereld, zij opereren voor vele klanten zoals verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen tot mega evenementen in binnen- en buitenland. 

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Zondagavond een jubileumfeest, maandagochtend weer aan het werk! De toppers van Haarhuis waren blij verrast toen er 's ochtends een ontbijtje voor ze klaar stond op hun werk.

KLANT
BEOORDELING

10
PROGRAMMA
10
BEGELEIDING
10
CATERING
10
ACTIVITEITEN
10
INVESTERING
Team Event Creators | Jinke
BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?
Jinke zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en mee te denken over jouw evenement. Vraag Event Advisor Jinke naar de mogelijkheden.

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053333

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld