BEDRIJFSJUBILEUM TE VIEREN?

CREËER KANSEN MET EEN IMPACTVOL TRAJECT IN JE JUBILEUMJAAR

WAAROM JE EEN BEDRIJFSJUBILEUM MOET VIEREN?

Het maakt niet uit of het gaat om het 10-jarig jubileum, 50-jarig jubileum of een bedrijfsjubileum ter ere van een 100-jarig bestaan. Je jubileum is een moment om trots op te zijn! De volgende stap is het organiseren van een traject en jubileumfeest waarin jouw organisatie en resultaat centraal staan.

Een bedrijfsjubileum wordt vaak gezien als één datum waarop een feest moet plaatsvinden en dat is een gemiste kans! Door de juiste invulling kan een jubileumjaar naast mooie herinneringen namelijk ook blijvend zakelijk succes opleveren!

BEKIJK DE BROCHURE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

25 EXPERTS & SPECIALISTEN

25 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

50 EVENTS PER JAAR

50 EVENTS PER JAAR

Open Dag Jubileum Carel Lurvink | Event Creators

HOE BEHAAL JE DOELEN TIJDENS EEN JUBILEUM VAN JE BEDRIJF?

Door een strategisch plan op te stellen met daarin je doelstelling(en) je doelgroepen en de juiste contactmomenten. Op die manier kun je bijvoorbeeld nieuwe klanten, gemotiveerdere en betrokken medewerkers, nieuwe medewerkers of een sterkere binding met de regio creëren.

Je hoeft niet te kiezen! Jouw jubileumjaar heeft niet één specifieke doelgroep. Tijdens het jubileum van je bedrijf kun je door middel van een volledig uitgewerkt strategisch plan doelstellingen behalen bij alle doelgroepen binnen jouw organisatie. 

Heb je bijvoorbeeld veel openstaande vacatures? Dan kun je potentiële medewerkers ook betrekken bij jouw jubileum. Denk aan een open dag voor studenten en werkzoekenden. Je kunt je jubileumevent ook gebruiken om nieuwe klanten en zakelijke relaties te vinden!

BEKIJK ONZE CASES

WIL JE MEER WETEN OVER BEDRIJFSJUBILEA?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum, of je nu 50 jaar of 400 jaar bestaat!


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS       gemiddelde beoordeling 8,8

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Themadecoratie Reiger Suspension | Event Creators
brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld