BEDRIJFSJUBILEA

IMPACTVOLLE RESULTATEN TIJDENS JOUW JUBILEUMJAAR

EEN BEDRIJFSJUBILEUM VIEREN MAAKT IMPACT!

Het maakt niet uit of het gaat om het 10-jarig jubileumfeest, 50-jarig jubileumfeest of een bedrijfsjubileum ter ere van een 100-jarig bestaan. Je jubileum is een moment om trots op te zijn! 

Met het organiseren van een jubileumfeest creëer je de basis voor zakelijk succes. Met een bedrijfsjubileumfeest vier je namelijk niet alleen feest, maar investeer je ook in alle relaties en medewerkers van jouw organisatie. Wij ontzorgen en begeleiden u in het gehele traject.

Een bedrijfsjubileum wordt vaak gezien als één datum waarop een feest moet plaatsvinden en dat is een gemiste kans! Met de juiste aanpak levert jouw jubileumjaar, naast een mooi feest, ook een blijvende boost voor jouw bedrijf en haar medewerkers.

 INFORMATIE BROCHURE NEEM CONTACT OP 

HOE BEHAAL JE DOELEN TIJDENS EEN JUBILEUM VAN JE BEDRIJF?

Door een strategisch plan op te stellen met daarin je doelstelling(en), je doelgroepen en de juiste contactmomenten. Op die manier kun je bijvoorbeeld nieuwe klanten, gemotiveerdere en betrokken medewerkers, nieuwe medewerkers of een sterkere binding met de regio creëren.

Je hoeft niet te kiezen! Jouw jubileumjaar heeft niet één specifieke doelgroep. Tijdens het jubileumfeest van je bedrijf kun je door middel van een volledig uitgewerkt strategisch plan doelstellingen behalen bij alle doelgroepen binnen jouw organisatie. 

Heb je bijvoorbeeld veel openstaande vacatures? Dan kun je potentiële medewerkers ook betrekken bij jouw jubileum. Denk aan een open dag voor studenten en werkzoekenden. Je kunt je jubileumevent ook gebruiken om nieuwe klanten en zakelijke relaties te vinden!  Weten hoe we het jubileumfeest voor Royal Sens organiseerden?

ONTDEK HIER HOE WE DIT HEBBEN GEDAAN VOOR ROYAL SENS

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
Team Event Creators | Luit
WIL JE MEER WETEN OVER BEDRIJFSJUBILEA?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Onze specialisten geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum, of je nu 50 jaar of 400 jaar bestaat! Wij ontzorgen en begeleiden u volledig in het gehele traject tot een passend jubileumfeest.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    📄 DOWNLOAD INFORMATIE   gemiddelde beoordeling 8,8

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Themadecoratie Reiger Suspension | Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.