WAAROM JE EEN BEDRIJFSJUBILEUM VIERT

HET MOMENT VAN VERLEDEN, HEDEN EN KANSEN!

WAAROM VIER JE EIGENLIJK EEN BEDRIJFSJUBILEUM?

Het maakt niet uit of het gaat om het 10-jarig jubileum, een 25-jarig jubileum, 50-jarige jubileum of zelfs een bedrijfsjubileum ter ere van een 100-jarig bestaan. Je jubileum is een moment om trots op te zijn, gefeliciteerd! De volgende stap is het organiseren van een impactvol traject waarin jouw organisatie en resultaat centraal staan.

Een bedrijfsjubileum wordt vaak gezien als Ć©Ć©n datum waarop een feest moet plaatsvinden en dat is een gemiste kans! Door de juiste invulling kan een jubileumjaar naast mooie herinneringen namelijk ook blijvend zakelijk succes opleveren!

BEKIJK DE BROCHURE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

Open Dag Jubileum Carel Lurvink | Event Creators

HOE BEHAAL JE DOELEN TIJDENS EEN JUBILEUM VAN JE BEDRIJF?

Door een strategisch plan op te stellen met daarin je doelstelling(en) je doelgroepen en de juiste contactmomenten. Op die manier kun je bijvoorbeeld nieuwe klanten, gemotiveerdere en betrokken medewerkers, nieuwe medewerkers of een sterkere binding met de regio creƫren.

Je hoeft niet te kiezen! Jouw jubileumjaar heeft niet Ć©Ć©n specifieke doelgroep. Tijdens het jubileum van je bedrijf kun je door middel van een volledig uitgewerkt strategisch plan doelstellingen behalen bij alle doelgroepen binnen jouw organisatie. 

Heb je bijvoorbeeld veel openstaande vacatures? Dan kun je potentiƫle medewerkers ook betrekken bij jouw jubileum. Denk aan een open dag voor studenten en werkzoekenden of een banenmarkt. Je kunt je jubileumjaar ook gebruiken om nieuwe klanten en zakelijke relaties te werven door bijvoorbeeld een netwerkdag te organiseren of een open dag voor potentiƫle klanten.

MEER INFORMATIE NODIG?

Stel je vraag aan Luit!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Luit gelooft dan ook niet in standaard pakketten. 

Wij organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

MAAK KENNIS APP OF BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Themadecoratie Reiger Suspension | Event Creators

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

šŸ•» 085-1053333 āœ‰ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld